Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de büyük sürpriz!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de büyük sürpriz!

Ufak Tefek Cinayetler’in önceki akşam Star TV ekranlarında yayınlanan yeni bölümünde izleyicileri beklenmedik bir sürpriz bekliyordu. Ufak Tefek Cinayetler’de büyük sürpriz!

Ufak Tefek Cinayetler’in Genç Oyuncusundan Direk Dansı

Ufak Tefek Cinayetler’de büyük sürpriz!

Dizinin komiser Derya’sı Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz haftalarda dijital müzik platformlarında yayımladığı sevilen şarkısı Yalan Dolan’la Ufak Tefek Cinayetler’in yayınlanan son bölümünde izleyicilerin karşısına büyük bir sürprizle çıktı. Genç yetenek, sözü ve müziği kendisine ait olan ilk single çalışmasıyla müzik severlerden ve Ufak Tefek Cinayetler izleyicilerinden tam not alırken, Ufak Tefek Cinayetler’in fanları Hayal Köseoğlu ve şarkısı Yalan Dolan’ı sosyal medyada beğeni yağmuruna tuttu.

Hayal Köseoğlu hayranlarının çok kısa sürede büyük ilgi gösterdiği Yalan Dolan kısa sürede dijital platformlarda binlerce kez dinlenerek müzik piyasasında kısa sürede öne çıktı. Hayal Köseoğlu’nun pole dans koreografisi eşliğinde hazırladığı siyah-beyaz görüntülerden oluşan ilk klibi de geçtiğimiz günlerde müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

Ufak Tefek Cinayetlerde Çalan Hakan Köseoğlu Yalan Dolan Şarkısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler