Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanları yayınlandı! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanları yayınlandı! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

İstanbullu Gelin 46. Bölüm fragmanları yayınlandı. Fenomen dizinin yeni bölümünde; sevinçli, mutlu ve coşkulu sahneler diziye damgasını vuruyor. Yayınlanan fragmanlar, bebek haberlerinin müjdesiyle dopdolu. Süreyya’nın bebeğinin cinsiyeti belli olurken diğer taraftan bir bebek sürprizi de İpek’ten geliyor. Dizideki bir diğer anne adayı olan Senem’den ise bakalım ne tür bir sürpriz gelecek merak ediliyor…

İstanbullu Gelin’de yaprak dökümü. Üç ana karakter birden diziden ayrılıyor!

İstanbullu Gelin 45. Son Bölümünde Neler Oldu?

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in son bölümde; Faruk ve Süreyya, Reyhan ile ilgili yaşadıkları olayı saklamaya çalışsalar da konakta çabucak duyulmuştu. Faruk, Adem’e şans vermek ister ve Boranların geleneksel aile yemeğine onu ve Dilara’yı da davet eder. Tüm Boranlar’ın aralarındaki buzlarında erimesine neden olacak bu yemek; başta Adem’e bir ailesi olduğu ve bir yere ait olma hissinin mutluluğunu yaşatırken, Süreyya ve Dilara’nın kırgınlıklarına da şifa olmuştur.

Senem ise Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olduğu için biricik yeğenlerine yeni bir barıştırma planı kurmuştur. Osman, abisi Faruk ile arasını düzeltse de bu kez de Burcu’nun ani kararıyla şaşkına dönmüştür.

Adem, Boranlar’ı tam da ailesi gibi görmeye başlayacakken yeniden, başka bir gerçeği öğrenerek tüm mutluluğu ve iyi niyeti sarsılmıştır. Yeni bölümde Adem, acaba nasıl bir planla karşımıza çıkacak?

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

46. Yeni Bölümde Başka Neler olacak?

Dizi filmin bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde; Faruk ve Süreyya, bebeklerinin rutin kontrollerine gitmiş ve onun cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmişlerdir. Bebeğin cinsiyeti hakkındaki tahmininde iddiayı kazanan Faruk, sevinçten çılgına dönmüştür. Diğer taraftan ise güzel bir bebek haberi de İpek’ten geliyor. Bu güzel haberle, dizi filmde havalara uçan bir diğer baba ise Fikret oluyor.

Boranlar; yeni torunlarıyla ilgili bu güzel haberler nedeniyle, hayır için lokmalar döktürmeye başlamıştır. Bu kadar güzel haberden sonra İpek yine entrikalarında devam eder. Bu kez de Faruk’un, Adem hakkındaki planlarını nereden öğrendiyse, yine Fikret’e bir kanıt göstererek gerilimi artırıyor. Osman ise Burcu’yu kıskandığını gözler önüne seriyor.

İstanbullu gelin’in yakışıklı oyuncusu Murat, Show’un yeni dizisinde!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler