Ana SayfaDizilerÇukur 26. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı! "Yamaç, Medet'i ver!"

İlgili Postlar

Çukur 26. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı! “Yamaç, Medet’i ver!”

Çukur 26. Bölüm 2. Fragmanının yayınlanması üzerine; dizi filmin yeni bölümü için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Yayınlanan yeni fragmanda, Yamaç’ın elinde olan Medet için Vartolu’nun devreye girdiği görülüyor. Vartolu, Yamaç’tan Medet’i tehditkarca isterken, Yamaç’ın ise Emrah’la karşı karşıya geleceği gözler önüne seriliyor. Selim, Sultan Ana ile konuşmasından sonra Nazım’la mı iş birliği yapmaya karar verecek? Merak edilirken, Vartolu ise Koçovalılara ait bir depoyu yakmaya çalışıyor. O esnada depoya gelen Yamaç, yere yığılmış nefes almakta güçlük çeker vaziyette görülüyor.Acaba Yamaç’a neler olacak? Çukur’da tüm dengelerin değiştiği yeni bölümde, bakalım izleyicileri neler bekliyor?

Çukur 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Medet Ölecek mi?

Çukur Dizisi Yeni Bölümde Neler Oluyor?

Çukur, 23 Nisan Pazartesi akşamı 26. Bölümüyle izleyiciler karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çukur’da dengelerin değiştiği yeni bölümde; İdris Koçovalı, Vartolu’nun Saadet ile evlenmesi için koşullar koyuyor. Saadet ile evlenmek için Vartolu bir seçim yapmak zorundadır. Ya Salih Koçovalı olarak onunla evlenecektir ya da Vartolu olarak kalıp tüm Çukur’u karşısına alacaktır. Saadet’le konuşan Vartolu ise iyice çılgına dönecektir.

Çukur 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu’dan sürpriz hamle

İdris ve Sultan, Selim’i hizaya getirecek konuşmalar yaparken; bu konuşmalar nedeniyle, Selim’in Nazım’la işbirliği yapmaya gittiği görülüyor. Diğer taraftan, Emrah ve Güzide ile konuşan Yamaç, Sena ile ilgili öğrendiği bu durumları düşünmeye başlamıştır. Sena’nın ise yeni bölümde, kimin kapısını çaldığı merak ediliyor.

Vartolu, Medet’i Yamaç’tan isterken, İdris Baba ise Çukur mahallesindeki bazı kişilerin, Vartolu’nun safına geçtiğini öğreniyor. Vartolu, Koçovalıların silah deposunu yakarken; Yamaç ve Paşa’nın konuşmaları gözlemleniyor. Depoya müdahale etmeyen çalışan Paşa’ya engel olmaya çalışan Yamaç’ın, duruma kendisi müdahale etmeye çalışırken fenalaştığı görülüyor. Bakalım, yeni bölümde Yamaç kurtulabilecek mi?

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’un Sena’sından Öpüşme Sahnesi Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler