Ana SayfaDizilerÇukur 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu'dan sürpriz hamle

İlgili Postlar

Çukur 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu’dan sürpriz hamle

Her hafta Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Çukur dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, yeni bölüme dair heyecan verici detaylar göze çarptı. Dizinin her bölümü yeni olaylara sahne olurken, yeni bölümde heyecan dorukta yaşanacak. İşte, Çukur dizisinin 25. yeni bölüm 2. fragmanından detaylar…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur dizisinin 25. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Çukur’un 25. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, Koçovalı ailesi yaşanan kötü olaylar arasında Selim’in kızı Karaca’nın doğum gününü kutlarken, diğer yanda Nazım, Emrah ve Vartolu’yu etkisi altına almaya çalışıyor.

Bizler babalarımızın sevmedikleri oğullarıyız

Emrah ve Vartolu’yu görüşmeye alan Nazım, “Bizler babalarımızın sevmedikleri oğullarıyız” diyerek hem Emrah’ı, hem de Vartolu’yu planlarına alet etmeye çalışıyor. Babası Baykal’ın küllerinden doğan Nazım, Çukur’u hedef alarak yeni planlarını devreye sokuyor. Planlarında, Emrah ve vartolu’yu kullanmak için ise, her yolu deniyor.

O duvar o kadar sağlam değil

Öte yandan, Emrah kardeşi Sena’yı Yamaç konusunda uyarıyor. Sena’nın yanına giden Emrah, Yamaç için “O senin Yamaç’ın var ya, hani çok güvendiğin, sana çok iyi gelen, sırtını yasladığın duvarın, o duvar o kadar sağlam değil.” diyor.

Vartolu Çukur’da yeni bir düzen kuruyor

Vartolu ise, kendi düzenini kuruyor. Çukur’da yeni düzen kuran Vartolu, “Yeni bir düzen, yeni bir nizam kuruluyor. Bizler bir tarafındayız, eskiler de eskide kaldılar.” diyor.

İşte Çukur dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı

Şimdi işime yaramıyorlar

Çukur dizisinin 25. bölüm ilk fragmanında, Sultan ananın bacaklarını kaybetmesi büyük yankı uyandırmıştı. Medet’in yanlışlıkla vurduğu Sultan’ın bacakları tutmuyor. Bacaklarını kaybeden Sultan, İdris Koçovalı’ya “Ben bu bacaklarla kırık yıl sana hizmet ettim. Çocuklarımın peşinden koştum. Yatağını yaptım, kahveni pişirdim, ama şimdi benim işime yaramıyorlar.” diye serzenişte bulunuyor.

Sana sütümü helal etmem

Sultan, oğlu Yamaç’a son sözünü söylüyor: “Son sözüm de sana” diyen Sultan, “Beni kötürüm bırakan o adam mezara girmedikçe, sana sütümü helal etmeyeceğim Yamaç.” diyor.

Yamaç, Medet’in başına silah dayıyor. Annesi Sultan’ın söylediği gibi Medet’i öldürecek mi?

Çukur dizisi 25. yeni bölüm 1. fragmanı

Çukur dizisi, 25 yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler