Ana SayfaDedikoduİhanete Uğrayan Miray Daner Bu Defa Suskunluğunu Bozdu!

İlgili Postlar

İhanete Uğrayan Miray Daner Bu Defa Suskunluğunu Bozdu!

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında Kubilay Aka ile ilişkisini sonlandıran Miray Daner’in ihanete uğradığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. O dönemlerde biten ilişkisi hakkında konuşmayan ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün bir değil iki kez aldatıldığı ortaya çıktı. İhanete uğrayan Miray Daner bu defa suskunluğunu bozdu. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları;

Sessizliği Şüpheleri Arttırdı

Hatırlarsanız Miray Daner ve Kubilay Aka çiftinin ayrıldığını Aka’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrenmiştik. Duygusal bir mesajla eski sevgisine veda eden Aka’nın hala bu kadar sevgiyle bahsettiği biriyle neden ayrıldığı merak ediliyordu ki çok geçemeden Hilal Altınbilek’le yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Olaylar karşısında Miray Daner’in ayrılık ya da ihanet konusunda herhangi bir açıklama yapmaması ünlü oyuncunun kırgın olduğunu düşündürerek ihanet iddialarını iyice güçlendirmişti. Tam bu iddialar geçmişte kaldı derken Aka yeni bir ihanetle gündeme geldi.

Beyza Güneş Kubilay Aka Hakkında Açıklama Yaptı!

Güven Değil Sadakat Meselesi…

İki hafta önce “2.Sayfa” programında Kubilay Aka‘nın Miray Daneri İzmir’de yaşayan Beyza Güneş’le aldattığı ortaya çıkmıştı. İkilinin ağır bir şekilde tartışması üzerine Beyaz Güneş’in aralarındaki konuşmaları magazin programına göndermesiyle ortaya çıkan ihanet hakkında Kubilay Aka’nın ““Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dinlemedi. Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim.” açıklaması ihaneti doğrular nitelikte olup tepkileri üzerine çekmişti.

Kubilay Aka Kimdir?

İhanete Uğrayan Miray Daner Bu Defa Suskunluğunu Bozdu!

Ortaya çıkan ikinci ihanetle ilgili Miray Daner‘in tepkisi merak ediliyordu ki, ünlü oyuncu daha öncesinde olduğu gibi sessizliğini uzun süre korudu. Dün Suadiye’de görüntülenen ünlü oyuncu Kubilay Aka hakkında soruların ardı arkası kesilmeyince Aka’nın menajeriyle yollarını ayırdığını bilmediğinin altını çizerek “Tek söyleyebileceğim bir ilişkimiz olmadığı. Özel hayatımla ilgili fazla konuşmak istemiyorum ama Kubilay ile barışmamız söz konusu değil…” açıklamasını yaptı.

Miray Daner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler