Ana SayfaKültür ve SanatMüzikŞirin Soysal ve Sarp Suz Gloss'ta

İlgili Postlar

Şirin Soysal ve Sarp Suz Gloss’ta

Melatonin ve Yelkenler adlı şarkılar ile iki başarılı sanatçı Şirin Soysal ve Sarp Suz Gloss’ta dinleyiciler ile buluştu.

Genç müzisyen Sarp Suz Yelkenler şarkısıyla ve Şirin Soysal Melatonin adlı ikili çalışmasıyla Gloss’ta yerlerini aldı.

Şirin Soysal ve Sarp Suz Gloss’ta

Şirin Soyal, Melatonin adlı ikilisi ile Gloss’ta!

Şirin Soysal’ın aşk ile ilgili olarak yazdığı şarkılardan oluşan “Melatonin”, Gloss müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

“Kahve ve Melatonin” ve “Benim Gibi” adlı parçalardan oluşan ikili, Soysal’ın usta sanatçı Tanju Okan’a olan hayranlığı ile Okan’ın muhteşem yorumculuğundan aldığı ilhamı neo-soul tarzı ile buluşturarak 60’lar ve 70’ler Türkçe popuna selam çakıyor.

İkilinin beste ve sözlerini önceki solo çalışmalarında olduğu gibi kendisi yazan Soysal, prodüksiyon için geçtiğimiz sene çıkış yapan pop projesi Joy Exit ortağı Erdem Helvacıoğlu ile bir araya geldi. Düzenlemeler, tüm enstrüman performansları, miks ve mastering Helvacıoğlu tarafından yapıldı.

Hemen dinlemek için:

Şirin Soysal Instagram

Genç müzisyen Sarp Suz, “Yelkenler” adlı şarkısıyla Gloss’ta!

Sarp Suz, 16 Nisan 1997’de İzmir’in Göztepe ilçesinde Dünya’ya geldi. Müzik eğitimine ilk olarak ilkokul yıllarında başladı ve keman ile piyano eğitimleri aldı. Aynı dönemde rock ve blues tarzda şarkılar yazmaya başlayarak yeni bir çalışmanın içine girdi.

2015 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalını kazandı, şan dersleri almaya başladı. Bölümünün ve İzmir’in çeşitli polifonik korolarında koristlik yapan Suz, eğitimini halen sürdürmektedir.

Suz, lise öğrencisiyken yazdığı “Yelkenler” adlı eseri, arkadaşlarıyla birlikte ev stüdyosunda kaydetmişti. Blues, rock ve alternative tarzdaki şarkı, arayışı anlatıyordu.

Hemen dinlemek için:

Sarp Suz Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler