Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz: Halk'tan Koptun Jeem Diyor Birde Filmi İzlemiyor!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz: Halk’tan Koptun Jeem Diyor Birde Filmi İzlemiyor!

Son dönemlerde hem aşk dedikoduları, hem yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz bu kez kendini Beyaz Tv’yi eleştirdi. Bir programda kendisi hakkında çıkan yakıştırmalar karşısında kayıtsız kalamayan Cem Yılmaz “Halk’tan koptun Jeem diyor birde filmi izlemiyor!” sözleriyle çıkan haberleri tiye aldı. İşte Cem Yılmaz’ın o açıklaması;

Serenay Sarıkaya’yla İlişki İddialarının Ardı Arkası Kesilmedi

Defne Samyeli ile ayrılığının ardından adı Serenay Sarıkaya’yla aşk dedikodularına karışan Cem Yılmaz hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’ı kulisten izlediği iddia edilen Sarıkaya böyle bir şeyin olmadığı konusuna açıklık getirmişti. Ancak Yılmaz’ın “Bu Gece” programında  ” Instagram’da Serenay Sarıkaya’ya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum, o stalk mu oluyor?” sözlerine karılık Sarıkaya’dan “Ne güzel açıklamış ben daha ne söyleyebilirim?” yanıtının gelmesi ikilinin birbirlerine göndermesi olarak değerlendirilmişti.

Cem Yılmaz Sahte Hesap Mı Kullanıyor?

Memleketin Tüm Kötülüklerini Yapan Üç Kişi Var

İbrahim Selim’in “Bu Gece” programında kendisi hakkında çıkan iddialara kara mizahla yanıt veren ünlü komedyen “Sosyal medyadan benim anladığım kadarıyla üç kişi var memleketteki bütün kötülükleri yapan; ben, Tarkan ve Athena Gökhan. Üçümüzün ortasında da İlluminati.” göndermesiyle sosyal medyada Trend Topic olmuştu.

Tarkan Kimdir?

Cem Yılmaz: Halk’tan Koptun Jeem Diyor Birde Filmi İzlemiyor!

Adı sürekli İlluminati ile anılan Cem Yılmaz bu kez bu eleştiriler karşısında sessiz kalmayarak bir espriyle yanıt verdi. Beyaz TV programında filmlerindeki sahnelerinin İlluminati’yle ilişkisinin incelenmesi karşısında ünlü komedyan Twitter hesabından ““İlluminatiye şifreli gönderme diyor adam abi :)Ya dostlar sana bana değil bunlar masumu, safı ,bir grup milleti kandırmak zekasını küçümsemek ,aşağılamak değil de ne ???? Size birşey diyeyim mi benim milletimi böyle şeylerle oyalayan kesin bizim milletten değil ! Kesin.” yanıtını vererek ardından “Feribottaki garsonun, taksicinin filmini yapıyorum “halktan koptunnn jeeem “ diyor :)) Bir de filmini izlemiyor ha ! Ama nerden buluyorsa “politik fikirlerimi” biliyor 🙂 bak su ise” yorumunu yaptı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz'in Twitter Açıklaması
Cem Yılmaz’in Twitter Açıklaması
Cem Yılmaz'dan İllumünati Göndermesi
Cem Yılmaz’dan İllumünati Göndermesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler