Ana SayfaDedikoduEbru Polat'ın Aşk Mesajları Canlı Yayında İfşa Oldu!

İlgili Postlar

Ebru Polat’ın Aşk Mesajları Canlı Yayında İfşa Oldu!

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla ve ünlü isimlere yaptığı göndermelerle sık sık gündeme gelen Ebru Polat bu kez yeni bir aşk haberiyle gündemde. Bir süre süre önce yeni bir ilişkiye yelken açan Ebru Polat’ın aşk mesajları canlı yayında ifşa oldu. Olay karşısında önce şaşıran ünlü şarkıcı sonrasında ilişkisi hakkında açıklama yaptı.

Sosyal Medyanın Cesur İsmi

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında olan Ebru Polat zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündeme damga gibi düşüyor. Paylaştığı cesur pozlarla takipçilerinden beğeni yağmuruna tutulan Ebru Polat zaman zaman sert eleştiriler alsa da bu eleştirilere yanıt vermeyerek sevenlerinin övgüsünü kazanıyor.

Ebru Polat’ın Olay Sosyal Medya Paylaşımı!

Ebru Polat’tan Hadise’ye Tam Destek

Son dönemlerde sahne kıyafetleriyle eleştiri yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı Hadise, Yılbaşı konserinde giydiği göğüs dekolteli kostümüyle yine çok eleştirilmişti.  Ancak kendisine yapılan bir yorum karşısında sessiz kalmayan Hadise “Edebi kıyafetle ölçene cahil denir” diyerek Mevlana’nın şu sözünü paylaştı: “Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene. Çünkü cahil ne gelirse söyler diline” yorumunu yapmıştı. Hadise’yi bu savaşta yalnız bırakmayan Ebru Polat ise sosyal medya hesabından,”“Hadise yanındayız. Herkes baksın kendi işine, milletten sana ne. Laf anlatmak zordur haddini bilmeyene” sözleriyle eleştirilere yanıt verdi.

Hadise Kimdir?

Ebru Polat’ın Aşk Mesajları Canlı Yayında İfşa Oldu!

Geçtiğimiz gün “2.Sayfa” programına katılan Ebru Polat, programda kendisine “Aşk sana yaramış. Maviş ne yapıyor?”  sorusunun yöneltilmesiyle şaşkınlık geçirdi. Programdan önce erkek arkadaşı ile kavga ettiği sırada stresten mikrofonunu açık unuttuğunu fark eden Polat “”Siz Maviş’i nereden biliyorsunuz? Cep telefonuma nasıl kaydettiğimi nereden biliyorsunuz ki? Ben onu hiçbir yerde paylaşmadım ki. Mikrofonum mu açık kalmış? Telefonla konuşurken bende mikrofon vardı. Ben şu an şok, yakalandım” sözlerinin ardından “Tartışınca birbirimizi engelliyoruz. Engel kalktı, ama barışmadık. Ben biraz alınganım. Her şeye kırılıp incinebiliyorum ve karşılığında sert hareketler yapabiliyorum. Maviş’in gönlünü almadım.” açıklamasını yapsa da “Maviş” lakabını verdiği erkek arkadaşının kim olduğunu açıklamadı.

Ebru Polat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler