Ana SayfaDedikoduİdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin Düğün Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin Düğün Tarihi Belli Oldu

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin düğün tarihi belli oldu. Pandemi nedeniyle düğünlerini daha önce iki kez erteleyen çift, yine bir sorun çıkmazsa düğün yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar;

Yasemin Şefkatli “Para Tutma Konusunda İyiyimdir”

İdo Tatlıses’in nişanlısı Yasemin Şefkatli sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Şefkatli takipçisinin “Yüzün için uyguladığın bir maske var mı?” sorusuna; “Gül suyu ve pirinç ununu karıştırıp yüzüme sürüyorum. 15 dakika bekletiyorum. Limon, karbonat, yoğurt da kullanabilirsiniz. Cilt yapınıza göre başka şeyler de ekleyebilirsiniz. Mesela limon suratımı kurutuyor” cevabını verdi.

Yasemin Şefkatli Koronavirüse Yakalandı

Takipçisinin “Akne ilacı cildine iyi geldi mi? sorusuna cevap olarak akne tedavisi gördüğü dönemdeki bir fotoğrafını paylaşarak “Tedavi sırasında çekilen fotoğrafı paylaşıyorum. Ki, bu en iyi dönemiydi. Cildiniz için sakın bilmediğiniz ürünler kullanmayın. Sağlıklı beslenin, su için ve sigaradan uzak durun” diyerek yanıt verdi.

“Fazla para harcıyor olabilir misin?” sorusuna ise Şefkatli, “Aksine para tutma konusunda iyiyimdir. Harcamalarımı özellikle pandemiden sonra çok dikkatli yapmaya başladım” diye yazdı.

Şefkatli takipçisinin “Hiç estetik yaptırdın mı?” sorusuna ise samimiyetle cevap vererek “Botoks ve mini dolgular estetikten sayılıyorsa evet, var” dedi.

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Düğünü Erteledi

İdo Tatlıses ile evlilik hazırlığında olan çiftten Şefkatli, yaşanan sıkıntılı süreç̧ ve pandemi kurallarından dolayı düğünü ileri bir tarihe ertelediklerini açıkladı.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin Düğün Tarihi Belli Oldu

Pandemi nedeniyle düğünlerini daha önce iki kez erteleyen çift, yine Covid kaynaklı bir sorun çıkmazsa, 1 Ekim‘de nikah masasına oturacak. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy’deki evlerinin bahçesinde düzenlenecek kır düğününde “evet” diyecek.

Yasemin Şefkatli Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin kır düğünü Zekeriyaköy’deki bir evde yapılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler