Ana SayfaÜnlülerYasemin Şefkatli Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı

İlgili Postlar

Yasemin Şefkatli Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı

Şarkıcı İdo Totlıses ile evlilik hazırlığında olan Yasemin Şefkatli, kırmızı elbisesi ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Yasemin Şefkatli mini elbisesiyle yürek hoplattı. İşte Yasemin Şefkatli’nin o paylaşımı;

Yasemin Şefkatli’nin Güzellik Sırrı

İdo Tatlıses’in nişanlısı Yasemin Şefkatli sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Şefkatli takipçisinin “Yüzün için uyguladığın bir maske var mı?” sorusuna; “Gül suyu ve pirinç ununu karıştırıp yüzüme sürüyorum. 15 dakika bekletiyorum. Limon, karbonat, yoğurt da kullanabilirsiniz. Cilt yapınıza göre başka şeyler de ekleyebilirsiniz. Mesela limon suratımı kurutuyor” cevabını verdi.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’den aşk dolu paylaşım!

“Para Tutma Konusunda İyiyimdir”

Takipçisinin “Akne ilacı cildine iyi geldi mi? sorusuna cevap olarak akne tedavisi gördüğü dönemdeki bir fotoğrafını paylaşarak “Tedavi sırasında çekilen fotoğrafı paylaşıyorum. Ki, bu en iyi dönemiydi. Cildiniz için sakın bilmediğiniz ürünler kullanmayın. Sağlıklı beslenin, su için ve sigaradan uzak durun” diyerek yanıt verdi.

“Fazla para harcıyor olabilir misin?” sorusuna ise Şefkatli, “Aksine para tutma konusunda iyiyimdir. Harcamalarımı özellikle pandemiden sonra çok dikkatli yapmaya başladım” diye yazdı.

Şefkatli takipçisinin “Hiç estetik yaptırdın mı?” sorusuna ise samimiyetle cevap vererek “Botoks ve mini dolgular estetikten sayılıyorsa evet, var” dedi.

Yasemin Şefkatli Mini Elbisesiyle Yürek Hoplattı

29 yaşındaki Yasemin Şefkatli, kırmızı elbisesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Pandemide sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yasemin Şefkatli, gönderisine, “Sevgililer Günü kombinim” notunu düştü. Şefkatli’nin paylaşımı kısa sürede 13 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Yasemin Şefkatli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler