Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses bir deri bir kemik kaldı! Nasıl kilo verdiğini anlattı...

İlgili Postlar

İdo Tatlıses bir deri bir kemik kaldı! Nasıl kilo verdiğini anlattı…

Genç şarkıcı İdo Tatlıses, adeta bir deri bir kemik kaldı. İdo’nun son halini gören sevenleri, “Artık yeter” diyerek isyan etti. Peki, İdo Tatlıses bu kadar kiloyu nasıl verdi? Detaylar haberimizde…

Sevgilisine kızan İdo Tatlıses, aracının camını yumruklayarak kırdı

İdo Tatlıses çok zayıfladı

Geçtiğimiz aylarda fazla kilolarından kurtulduğu gözlenen İdo Tatlıses’in son hali şaşkınlık yarattı. Bir süredir dolu dizgin aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile birlikte çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşan İdo’nun halini gören sevenleri, “Artık yeter, daha fazla kilo verme. Hasta gibi olmuşsun.” şeklinde yorumlar yaptılar.

İdo Tatlıses kimdir?

İşte İdo Tatlıses’in son hali

İdo Tatlıses nasıl zayıfladı?

İdo Tatlıses, geçtiğimiz aylarda 15 kilo verdiğini ve nasıl zayıfladığını anlatmış, “İlk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım. Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Zayıflamak için ölüm orucuna girdim. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani.” diye konuşmuştu.

İdo Tatlıses’in Aşkını Haykırdığı Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile yaşadığı aşkla ilgili “Her şey güzel gidiyor, çok mutluyuz. Tabii tartıştığımız zamanlar var. Bu da gayet doğal. Olması gereken bir durum. Yoksa birbimizle çok iyi anlaşıyoruz. İnşallah hep böyle devam ederiz.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler