Ana SayfaÜnlülerÇıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay, sonunda açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Çıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay, sonunda açıklama yaptı!

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu çiftinin, çıplak fotoğraf krizinin ardından gündeme gelen boşanma iddiaları hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Berk Oktay, olay iddiaların adından ilk kez açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Çıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu boşanıyor! Flaş iddialar!

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu’nun şiddet ve çıplak fotoğraf krizi

Savaşçı dizisinin Kağan Yüzbaşı’sı yakışıklı oyuncu Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda hacker şoku yaşamış, çiftin çıplak fotoğrafları sosyal medyaya sızmıştı. Olay yaratan çıplak fotoğrafların yanında bir de, Merve Şarapçıoğlu’nun burnunun bandajlı olduğu bir fotoğraf ortaya çıkmıştı. Tüm bunlar açıklığa kavuştu derken, çiftin boşanma haberleri gündeme geldi. Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay hakkında bomba iddialarda bulundu.

Berk Oktay kimdir?

Berk Oktay’ın öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor

Merve Şarapçıoğlu’nun, Berk Oktay’a açtığı boşanma davasında oyuncu Berk Oktay’ın mesleğinin arkasına sığınarak kendisine hiç vakit ayırmadığını ve bu nedenle de evlilik birliğinin kurulamadığını iddia ederek “Berk’in kazancını ailesinin yönetmesi bana olan güvensizliğinin göstergesi. Öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor.” şeklinde iddialarda bulunduğu, Oktay’dan 250 bin lirası maddi, 250 bin lirası manevi olmak üzere toplamda 500 bin lira tazminat ve tedbir nafakası istediği iddia edilmişti.

Son dakika: Berk Oktay’ın eşinin hesabı yeniden hacklendi, çıplak fotoğraflarını yaydılar!

Berk Oktay’dan boşanma ve şiddet açıklaması

Ünlü oyuncu Berk Oktay, iddiaların ardından sessizliğini bozdu. Boşanma haberleri ve şiddet iddiaları hakkında açıklama yapan Berk Oktay, “Şiddet uygulamadım. Sosyal medyada dolanan sargılı fotoğraflar 6-7 yıl öncesine, Merve’nin estetik yaptırdığı döneme ait. Ortada çekişmeli bir boşanma süreci var. Boşanma sürecinde herkes birtakım ithamlarda bulunuyor. Olay artık avukatlarda ve yargıda.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler