Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses Bedelli Askerlikten Yararlanıp Askere Gidecek!

İlgili Postlar

İdo Tatlıses Bedelli Askerlikten Yararlanıp Askere Gidecek!

İbhahim Tatlıses‘in ve Derya Tuna‘nın oğulları İdo Tatlıses, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Askere gidip gitmeyeceği sorularına açıklık getirdi. İdo Tatlıses bedelli askerlikten yararlanıp askere gidecek.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses askere gidecek!

İbhahim Tatlıses’in ve Derya Tuna’nın oğulları İdo Tatlıses, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Askere gidip gitmeyeceği sorularına açıklık getirdi. İdo Tatlıses bedelli askerlikten yararlanıp askere gidecek.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le programına katılan İdo özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve askerliği ile ilgili sorulara son noktayı koydu. İdo,”Askere gideceğim, ben de bedelli den yararlandım. Herkes gibi ben de gideceğim. Bedelliyi çıkaran ben değilim, bedelli olarak herkes gidiyor ben de gideceğim” dedi.

Bedelli diye bir hak varsa gitmemem aptallık olur!

İdo sözlerine şöyle devam etti,”Ne zaman gideceğime bakmadım. İşler, tarihler hepsi birbirine girdi bizde. Daha ne zaman gideceğimi bilmiyorum. Ben hiçbir zaman bedelli den yararlanmayacağım diye bir şey söylemedim. Ayrıca niye gitmiyorum ki, böyle bir hak varsa yararlanacağım yani, neden gitmiyorum onu anlamadım. Herkes gidiyor, ben neden gitmiyorum? Aptallık olur benim gitmemem. Böyle bir hak varsa, devlet vermişse bu hakkı normal gitmem.” dedi.

Yasemin ile çok mutluyum!

Aşk hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulunan ido,”Ben zaten çok fazla gezen biri değilim. Evden işe işten eve… Yasemin ile çok mutluyum. Barıştık, iyi oldu. Bundan sonrası kısmet artık. İnşallah güzel şeyler düşünüyoruz. Evlilik teklifi etmedim. İşlerimle uğraşıyorum. Yeni bir işe girdik. Yasemin de yardımcı oldu. Bizim kıyafetlerimizi tanıtımını yaptı, modelliğini yaptı. Para almadı, biz teklif ettik ama o istemedi” dedi.

İdo Tatlıses’in fotoğrafı isyan ettirdi: Yeter artık!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler