Ana SayfaÜnlülerMetin Akpınar ve Müjdat Gezen'in Avukatı Usule Aykırı Dedi!

İlgili Postlar

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in Avukatı Usule Aykırı Dedi!

Haklarında soruşturma başlatılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar ifade vermek için Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun bulunduğu kata götürüldü. Gezen’in avukatı ‘Davet ettikten sonra mevcutlu götürmek usule aykırı.’ diye konuştu.

Katıldıkları bir televizyon kanalında sarf ettiği sözler nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar, Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun bulunduğu katta ifade vermek için çıkarıldı. Gezen’in Avukatı Celal Ülgen bu duruma “Davet ettikten sonra mevcutlu götürmek usule aykırı” diye tepki gösterdi.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar İfadeye Gittiler!

İfade vermek için adliyeye geldiler!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca katıldıkları bir televizyon kanalında sarf ettiği sözler nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar ifade vermek için adliyeye geldi.

Metin Akpınar Kimdir?

Metin Akpınar:İfadeden sonra görüşürüz…

İki sanatçının evlerine sabah saatlerinde polis gitti. Akpınar, Kartal’da bulunan Anadolu Adliyesi’ne saat 10.30’da polis eşliğinde geldi. Akpınar gazetecilerin soruları üzerine “Savcı beyin çağrısı üzerine ifade vermeye gidiyorum. Artık ifadeden sonra görüşürüz” dedi.

Akpınar’ın ifadesi 40 dakika sürdü!

Metin Akpınar’ın savcılıktaki ifade verme işlemi saat 12.30 sularında sona erdi. Akpınar’a ifade vermesi sırasında sağlık sorunları sebebiyle özel doktoru da kendisine refakat etti. Öte yandan savcının Metin Akpınar’dan beklemesini istediği kaydedildi. Akpınar’ın ilk önce Basın Suçları Bürosuna götürüldü daha sonra Anayasal Düzene Karşı işlenen suçlar Bürosu’na getirildi ve dosyada gizlilik kararı olduğu kaydedildi. Sanatçılardan Metin Akpınar saat 11:50 sıralarında savcıya ifade vermeye başladı. Metin Akpınar’ın ifade verme işlemi saat 12.30 sularında sona erdi.

Müjdat Gezen Kimdir?

Müjdat Gezen:Bir şey çıkmaz bundan…

Akpınar ardından adliyeye Müjdat Gezen de geldi. Sabah saat 11.00’de adliyeye eşi Leyla, Avukatı Celal Ülgen ile gelen Müjdat Gezen’e polisler eşlik etti. Gazetecilerin soruları üzerine Gezen gözaltında olmadığını belirterek, “Bir şey çıkmaz bundan…” dedi. Bir kadın da “Nelerle uğraşıyorlar” diyerek Müjdat Gezen ile tokalaştı.

Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun bulunduğu kata çıkarıldılar!

Gezen ve Akpınar, soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun bulunduğu kata çıkarıldı. Metin Akpınar’ın ifade verme işlemi başladı.

“Mevcutlu götürmek usule aykırı!”

Müjdat Gezen’in Avukatı Celal Ülgen bu duruma “Davet ettikten sonra mevcutlu götürmek usule aykırı” diye tepki gösterdi. Ülgen, Akpınar ile Gezen’in basın suçları yerine örgütlü suçlar bürosuna getirildiğine de dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler