Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses'in fotoğrafı isyan ettirdi: Yeter artık!

İlgili Postlar

İdo Tatlıses’in fotoğrafı isyan ettirdi: Yeter artık!

İdo Tatlıses’in fotoğrafı isyan ettirdi: Yeter artık! Son zamanlarda verdiği kilolar ile sık sık gündeme gelen İdo Tatlsıes, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile hayranlarını isyan ettirdi. İdo Tatlıses’e “Yeter artık, bu ne hal!” dediler. İdo Tatlıses’e neden tepki gösterildi? İdo Tatlıses’in fotoğrafındaki detay neydi? Detaylar haberimizde…

İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak’dan Kardeş Dayanışması

İdo Tatlıses hayranlarını endişelendirdi

İmparator İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses, fazla kilolarından kurtulmak istiyordu. Kurtuldu da… Ancak, hızla kilo vermeye devam edince hayranlarını endişelendirmeye başladı.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses’e: Yeter artık, bu ne hal!

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından üstsüz halde çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Tatlıses’in ne kadar zayıfladığı gözler önüne çıkmıştı. İdo Tatlıses’in bu fotoğrafını gören takipçileri, daha fazla kilo vermesini istemediklerini ifade ederek “Yeter artık, bu ne hal, biraz kilo al.” şeklinde yorumlarda bulundular.

İşte İdo Tatlıses’in hayranları tarafından endişelendiren o fotoğrafı

Müzik dünyasının yeni seslerinden başarılı şarkıcı İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde bir otelde verdiği konserde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken babası İbrahim Tatlıses’in annesi Derya Tuna ile doğum günü kutlaması yapması ile ilgili sorulara “Doğum günü de kutlayacaklar, yemek de yiyecekler. Birisi benim annem, birisi benim babam. Bu benim çok hoşuma gidiyor.” şeklinde yanıt vermişti. İdo Tatlıses, muhabirlerin “Tekrar evlenmelerini ister miydin?” sorusuna yanıt verirken, “Her şeyin bir yaşı ve zamanı olduğuna inanıyorum.” dedi. Ancak, “Bir anda evlenmeye karar verilerse ne dersin?” sorusuna beklenmedik bir yanıt vererek şaşırttı. Tatlıses’in bu soruya yanıtı; “Yıkarım ortalığı.” şeklinde oldu. İdo Tatlıses, bu yanıtı ile İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın evlenmesini kesinlikle istemediğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler