Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses ve Dilan Çıtak'dan Kardeş Dayanışması

İlgili Postlar

İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak’dan Kardeş Dayanışması

Son birkaç senedir yaptığı müzik, sahne aldığı mekanlar ve marjinal tarzının yanı sıra yaptırdığı burun estetiği ile de bambaşka bir tarza bürünen İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, kızkardeşi Dilan Çıtak’a nasıl destek oldu? Tatlıses  kardeşlerin araları nasıl? Detayların hepsi haberimizde…

İdo Tatlıses’den Çok Sert Açıklama “Ortalığı Yıkarım!”

Aynı Babanın Çocuklarıyız

Azka Yaz konserleri kapsamında önceki aksam Azka otelde sahne alan ido tatlıses verdiği konserle izleyicilerini büyüledi. Babası İbrahım Tatlıse’in şarkılarıyla başladığı konserinin ikinci bölümünde onu izlemeye gelenlere büyük bir süpriz yaptı.  Konseri izlemeye nişanlısı Levent Dörtel ile gelen Dilan Çıtak’ı aynı babanın çocuklarıyız sözleriyle sahneye davet eden İdo Tatlıses, büyük alkış topladı. Mini şortu ve ilginç model saçlarıyla sahneye çıkarak tüm dikkatleri üzerinde toplayan Dilan Çıtak, kardeşi İdo Tatlıses ile yaptıkları düetin ardından kendi şarkısı Malesef’i seslendirdi. İkili adeta düşman çatlattı.

İdo Tatlıses kimdir?

Birisi Annem, Birisi Babam

Verdiği konserin sonunda basın mensuplarının karşısına geçerek sorulara cevap veren İdo Tatlıses; annesi Derya Tuna’nın, doğum gününde babası İbrahim Tatlıses ile bir araya gelmesi hakkındaki düşüncelerini “Doğum günü de kutlayacaklar, yemek de yiyecekler. Birisi annem, birisi babam. Bu benim çok hoşuma gidiyor” olarak açıkladı.

En Büyük Yardım İdo’dan

Babası İbrahim Tatlıses ile henüz görüşmediği dönemlerde bile Derya Tuna’dan olan kardeşi İdo Tatlıses ile yakın ilişki içinde olan Dilan Çıtak, geçen sene verdiği röportajda kardeşi İdo olan ilişkisinin önemini vurgulamıştı. Babasının geçmişte kendisini kabul etme süreci ile ilgili bir soruya şu sözlerle cevap vermişti:

“Bu süreçte en büyük yardım İdo’dan geldi. İdo beni ona çok anlatıyordu. Eyüp Abi (Kanat) keza öyle. Biz İdo’yla daha önceden tanıştık. İdo çok vicdanlı. Hak yenmemesi için elinden geleni yaptı. Zaten beni anlattığında babamın gözleri doluyormuş. Şimdi bir araya geldiğimizde de çok duygusalız ve saçma sapan şeylere ağlıyoruz. Bir gün Erol Köse’nin programına katıldım. Sanırım beni görüp etkilenmiş. “Doğru zamanı bekliyorum” demişti hatta o dönem. Instagram’dan “Dilan benim kızımdır” paylaşımında bulundu. Sonra benimle görüşmek istedi. İdo’yla beraber yanına gittik.”

Dilan Çıtak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler