Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses'den Çok Sert Açıklama "Ortalığı Yıkarım!"

İlgili Postlar

İdo Tatlıses’den Çok Sert Açıklama “Ortalığı Yıkarım!”

Bodrum’da bir otelde sahneye çıkan İdo Tatlıses, ablası Dilan Tatlıses’le düet yaptı. Gecenin sonunda habercilerle yaptığı röportajda Genç şarkıcı anne ve babasının yeniden evlenmesi konusundaysa net konuştu: “Yıkarım ortalığı!”. Detaylar Haberimizde..

İdo Tatlıses’in ‘Bileklerime Kadar Acıyo’ şarkısı yayında!

“Aynı Babanın Çocuklarıyız”

İHA’nın haberine göre; İdo Tatlıses önceki akşam Bodrumda bir otelde sahne aldı. Geceye babası İbrahim Tatlıses’in şarkılarıyla başlayan İdo Tatlıses, beyaz havlusu omzunda şarkılarını söyledi. Konserinin ikinci bölümünde sürpriz yaparak kendisini izlemeye nişanlısı Levent Dörter ile birlikte gelen ablası Dilan Tatlıses’i, “Ablam gelmiş tanıştırayım, aynı babanın çocuklarıyız” sözleriyle sahneye çıkaran İdo, kardeşiyle birlikte bir de düet yaptı.

İdo tatlıses Dilan Çıtak Düet

Sahneye çıkan Dilan Çıtak, süper mini şortu ve “Palmiye modeli” olarak adlandırdığı saç stiliyle dikkatleri üzerinde topladı. Düetin hemen ardından bu yaza damga vuran “Maalesef” adlı şarkısını da söyledi. Aniden Sahne ses sisteminin arızalanmasıyla birlikte İdo ve Dilan sahnelerine, babaları İbrahim Tatlıses’in ‘Haydi Söyle’ adlı şarkısını beraber söyleyerek devam ettiler.  Ses sorunun düzelmesiyle birlikte İdo Tatlıses sahne programına kaldığı yerden devam etti.

İdo tatlıses Sahne Performansı
İdo tatlıses Sahne Performansı

Otel sahnesinde sevilen şarkılarını eşsiz bir orkestra ve  koro eşliğinde söyleyen İdo Tatlıses, 2 saat boyunca sahne performansıyla, izleyenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

İdo Tatlıses kimdir?

“Doğum Günü de Kutlayacaklar, Yemek de Yiyecekler…”

Gecenin sonunda habercileri kırmayarak, kısa bir röportaj veren İdo Tatlıses, geçtiğimiz hafta annesi Derya Tuna’nın doğum günü sebebi ile bir araya gelen anne ve babası İbrahim Tatlıses ile ilgili kendisine sorulan sorulara, “Doğum günü de kutlayacaklar, yemek de yiyecekler. Birisi benim annem, birisi benim babam. Bu benim çok hoşuma gidiyor.” dedi.

“Yıkarım ortalığı”

Ardından “tekrar evlenmelerini ister miydin?” sorusuna ise “Her şeyin bir yaşı ve zamanı olduğuna inanıyorum” diye cevap veren İdo, muhabirlerin ” bir anda evlenmeye karar verilerse ne dersin?” sorusuna “Yıkarım ortalığı” yanıtını verdi.

İda Tatlıses Aile

İbrahim Tatlıses kimdir?

Derya Tuna kimdir?

“Bedelli Askerlik Yapsam Bile, Kimseye Hesap Verecek Değilim!”

Bedelli askerlik açıklaması dolayısıyla sosyal medyada eleştirilere maruz kalan genç şarkıcı İdo, konuya açıklık getirerek, “Şarkım yeni çıktı. Albümüme odaklandım, sosyal medyadaki tepkileri yersiz buluyorum. İddia edildiği gibi fikrim olsa bile kimseye hesap verecek değilim. Konu tamamen başka yere çekildi. Yapacak bir şey yok. Ben albüme odaklandım” sözleriyle devam etti.

“Annem Hayatta Böyle Bir şey Yapmaz”

Sevgilisiyle de kendisini annesinin ayırdığı sorularınada cevaplayan Genç Sanatçı “Bunu çok komik buluyorum. Annem hayatta böyle bir şey yapmaz, biz kendimiz konuşarak ve anlaşarak ayrıldık. Bu konuda da daha fazla yorum yapmaya gerek yok” diyerek röportajını tamamlayan İdo, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek programını tamamladı.

İdo tatlıses Sevgilisi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler