Ana SayfaÜnlülerOyuncu Burak Sevinç Deniz Dibine Kamp Kurdu

İlgili Postlar

Oyuncu Burak Sevinç Deniz Dibine Kamp Kurdu

Dizi oyuncusu Burak Sevinç, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir dalış okulunun eğitmenleriyle birlikte denizin 6 metre derinliğinde kamp ortamı oluşturdu. Burak Sevinç Deniz Dibine Kamp Kurdu ve açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde.

Burak Sevinç kimdir?

Burak Sevinç Deniz Dibine Kamp Kurdu

Başarılı karakterlere hayat veren dizi oyuncusu Burak Sevinç, Muğla’nın Fethiye’deki suyun altında kamp kurdu. Bir dalış okulunun eğitmenleri eşliğinde denizin tam 6 metre altında kamp ortamı oluşturdu. Burak Sevinç, denizin dibine kurduğu çadırın önünde sandalyede oturarak elindeki fincanla bilgisayar başında çalışırken çay içiyormuş gibi poz verdi.

Dalış meraklılarının gözde mekanı Fethiye’de eşi Şirin Kılavuz Sevinç ile yaz tatilini geçiren başarılı dizi oyuncusu Burak Sevinç, dalış okulu eğitmenleri gözetiminde deniz dibinde muhteşem bir kamp deneyimi yaşadı.

Suyun 6 Metre Altında 30 Dakika Kamp Yaptı

Yaklaşık 5 yıl boyunca dalış eğitimi alarak sertifikalarını alan ve profesyonel dalış yapan Burak Sevinç, eğitimlerini aldığı dalış okulunun eğitmenleri Önder Diktaş ve Berna Karamuklu ile birlikte Dalyan Koyu’nda, deniz yüzeyinin tam 6 metre altında doğal bir kamp ortamı oluşturarak poz verdi. Deniz yüzeyinin 6 metre altında yaklaşık 30 dakikada çadır kurarak adeta plaj atmosferini yaşadı. Yanı başında çay demlediği çaydanlık bulunan ve bilgisayarla çalışıyormuş gibi sandalyede oturan Sevinç, fincanla çay içiyormuşcasına fotoğraf çektirdi. Deniz dibinde çeşitli ağırlıklar kullanılarak oluşturulan tam 6 metre derinlikteki kamp ortamı, Dalyan Koyu’nda dalış yapan diğer dalgıçlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Suyun Altında Özgürlük Yaşadım

4 yıldır profesyonel dalış yaptığını anlatan Burak Sevinç, “Suyun altında özgürlük yaşadım. Denizin altında nefes alabiliyorsunuz. Önder’le uzun zamandır tanışıyoruz. Kendisini sosyal medyada takip ediyorum. Çok güzel şeyler yapıyor. Denizin altında muhteşem fotoğraflar çekiyor.” açıklaması yaptı.

Burak Sevinç Deniz Dibine Kamp Kurdu
Burak Sevinç Deniz Dibine Kamp Kurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler