Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Adnan Oktar'ın ifadesi ortaya çıktı! İfadesindeki inanılmaz detaylar...

İlgili Postlar

Son dakika: Adnan Oktar’ın ifadesi ortaya çıktı! İfadesindeki inanılmaz detaylar…

Son dakika: Adnan Oktar’ın ifadesi ortaya çıktı! İfadesindeki inanılmaz detaylar… Tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar’ın ifadesi ortaya çıktı. Oktar’ın ifadesinde yer verdiği açıklamalar şoke edecek cinsten. Lüks yaşamına dair söyledikleri güldürecek şeklide. İşte Adnan Oktar’ın ifadesi…

Adnan Oktar davasında flaş gelişme: 30 yıl önceki intihar dosyası raftan indi!

Adnan Oktar’ın ifadesi

İstanbul’da gerçekleştirilen dev bir operasyon ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar’ın ifadesi ortaya çıktı. 164 sayfalık ifade veren Oktar, inanılmaz ifadeler kullandı. Lüks yaşamı ile dikkat çeken Oktar, “Herhangi şirketim yoktur. Sadece yazarlık yapıyorum. Aylık olarak 3 bin ila 3 bin 500 lira para kazanıyorum. Bir muhasebecim yok. Muhafaza ettiğim bir kasa veya finansal kurum yoktur. Kazandığım tüm parayı cebime koyuyorum. Hiçbir bankada hesabım yoktur. Annem hayatta bazen annemden harçlık alırım. Suç örgütü değiliz, iyi niyetli arkadaş grubuyla yaşıyoruz ve mehdi değilim.” dedi.

Adnan Oktar Kimdir?

Yemine gerek yok

Yurt dışına çıkışı ile ilgili gelen sorulara yanıt veren Adnan Oktar, “Yemine gerek yok zaten Müslüman demek birbirini koruyan, kollayan birbirine veli olan demektir. Bu zaten Allah’a karşı verilmiş bir yemindir. Başka da bir yemin yoktur. Örgütte kıyılan imam nikahını da kabul etmiyorum. Benimle tanışıp ayrılan 8 binin üzerinde insan vardır. İslam da baskı yoktur isteyen gelir isteyen gelmez. Yurtdışında faaliyet olarak yazmış olduğum kitapların dağıtılması vardır. Benim bir talimatım yok. Sevenlerimin gönüllü faaliyetleridir. Bu işlere kitap çalışmalarımdan dolayı vaktim yok. Vaktim olsa da benim ilgileneceğim bir husus değil. Bunlar müstakil hayır faaliyetleridir.” dedi.

Adnan Oktar: Külliyen yalan, külliyen iftira

Adnan Oktar’a tam 353 soruldu. Oktar’ın inkar ettiği sorulara “külliyen yalan külliyen iftira” diye yanıt verdiği sorgusundaki ifadeleri tam 164 sayfa tuttu.

Adnan Oktar’ın hakkındaki suçlamalar: Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin engellenmesine dair kanuna muhalefet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler