Ana SayfaÜnlülerHande Yener'den Şok Karar!

İlgili Postlar

Hande Yener’den Şok Karar!

Her sezon çıkarttığı albümleri ile büyük ses getiren Hande Yener’den şok iddia! Hande Yener’in sevenlerine verdiği o şok haber ne? Hande Yener hayranlarını nasıl üzdü? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Demet Akalın ve Hande Yener’in ‘Yıldız’ Savaşları!

Yüzükleri Polat Yağcı Kesmişti

Her daim yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen Türk pop müziğinin Kraliçesi Hande Yener, iki sene önce evde düzenlenen bir organizasyonla sevgilisi Ümit Cem Şenol ile  nişanlanmıştı. Büyük gizlilik içerisinde hazırlanan özel günde, çiftin nişan yüzüklerini aynı zamanda yapımcısı da olan yakın arkadaşı Polat Yağcı kesmişti. Basından gizli olarak düzenlenen törenden, Hande Yener’in yakın arkadaşı olan şarkıcı Aylin Coşkun ilk fotoğrafları paylaşarak Yener’in hayranlarını sevindirmişti.

Hande Yener’in nişanlısı Ümit Cem Şenol kimdir?

Henüz Bir Açıklama Gelmedi

İki senedir bir dargın bir barışık olarak ilişkilerini devam ettiren Hande Yener, Ümit Cem Şenol çifti geçen hafta aşklarını bitirme kararı almış. Şimdilik sadece yakın aile ve dostları ile bu haberi paylaşan Hande Yener, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Daha evvel ayrıldıklarında yaptıkları gibi Hande Yener ve Ümit Cem Şenol’un birbirlerini sosyal medya hesaplarından çıkartıp, beraber oldukları tüm fotoğrafları silmesi iddiaları kanıtlar cinste. Hande Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu’nun ise Halen daha Cem Ümit Şenol’u takip etmesi dikkatleri çekti. Daha evvel de iki defa ayrılan çiftten tüm sevenleri güzel haber bekliyor.

Hande Yener kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler