Ana SayfaDizilerHayat Sırları Dizisinden Üzücü Haber

İlgili Postlar

Hayat Sırları Dizisinden Üzücü Haber

Star TV’nin Hayat Sırları adlı sevilen dizisiyle ilgili üzücü bir haber gelmiş bulunuyor. Bu sezonda, 1 Kasım Çarşamba günü ekranlara merhaba diyen dizi filmin, konusu ve oyuncu kadrosu dikkatleri çekmiş olsa da sevilen dizinin, yakın bir zamanda final yapacağı bildirildi. Peki Hayat Sırları ne zaman ve neden final yapıyor? Detaylar sizlerle…

Başrollerini; Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker, Ecem Erkek gibi başarılı isimlerin paylaştığı Hayat Sırları, Star TV’de Kasım ayından beri Çarşamba akşamlarının sevilen dizileri arasına girmişti.

Yapımcılığını Most Production-Gül Oğuz, yönetmenliğini Murat Can Oğuz, senaryosunu ise Mahinur Ergun üstlendiği dizi film; Kore yapımı “My Father is Strange” adlı TV dizisinden uyarlanarak, izleyicilerin beğenesine sunuldu.

Star TV Dizilerinde Yaprak Dökümü

Star TV’de bu sezon başlayan dizi filmlerde yavaş yavaş yaprak dökümü başlamış bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Star TV’nin sevilen dizilerinden olan “Dolunay“ın sona ereceği haberleri gündeme gelmişti. Bugün ise Medyatava’dan aldığımız haberine göre; Hayat Sırları dizisi de ekranlara veda edecek yapımlar arasındaki yerini aldı.

Hayat Sırları Peki Ne Zaman Final Yapıyor?

Bu sezona güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla iddialı başlangıç yapan dizi film için Star TV, reytinglerde bir türlü beklediğini bulamadı. Reyting başarısının, çarşamba günleri ekrana gelen “Diriliş Ertuğrul” gibi büyük yapımlarla mücadele edemediği bildirilen dizi film, Total’de ilk 10’na giremedi.

13 Aralık 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları
13 Aralık 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hayat Sırları’nın ekranlara ne zaman veda edeceği ve final bölümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında dizi filmin yapım şirketinden ve kanal yönetiminden net bir açıklama gelmedi. Fakat yapılan iddialara göre “Dolunay” dizisi gibi ocak ayında ekranlara veda etmeye hazırlandığı söyleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler