Ana SayfaDizilerEzel Dizisinin Kadrosu Bu Kez 'Avcı' Dizisi İçin Müjdeyi Verdi

İlgili Postlar

Ezel Dizisinin Kadrosu Bu Kez ‘Avcı’ Dizisi İçin Müjdeyi Verdi

Avcı dizisi için geçtiğimiz eylül ayında başlanan hazırlıklar, tüm hızıyla devam ediyor. Merakla beklenen dizi filmin oyuncu kadrosu ve konusu da belli oldu. Ekranların fenomen dizisi “Ezel”de rol alan oyuncular bu kez de Avcı dizisi için kolları sıvadı.

Gold Film Yapımcılığın çekimlerini üstlendiği yeni dizi Avcı için geri sayım başlamış bulunuyor. Halen video kanallarında izleyici bulan Ezel dizisini kaleme alan senarist Kerem Deren, bu kez de Avcı dizisini izleyicilerin beğenisine sunacak. Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği bu yeni dizide, Ezel dizisinin başarılı oyuncularının yer alması da izleyicileri sabırsızlandırıyor.

Avcı Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Olacak?

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere ve merhum Tuncel Kurtiz gibi usta isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni Ezel dizisinin benzer kadrosunun buluşacağı bu yeni proje merakla bekleniyor.

 

Oyunculardan Cansu Dere‘nin Avcı dizisi kadrosunda yer alacağı ile ilgili kesin bir bilgi halen açıklanmazken, usta oyuncular; Barış Falay ve Burçin Terzioğlu‘nun yeni projede rol alacakları kesinleşmiş bulunuyor.Erkek ve kadın başrollerinin belli olduğu bu yeni dizide, diğer oyuncularla ilgili gizem halen devam ediyor.

Dizi Film Ne Zaman Başlayacak?

Barış Falay ve Burçin Terzioğlu‘nu buluşturan projenin, 2018 yılı mart ayında izleyicilerle buluşacağı bildirildi. Oldukça iddialı bir konu ile izleyici karşısına çıkacak dizi filmin, hangi kanalda yayınlanacağı netlik kazanmasa da Kanal D’de sunulacağı yönünde söylentiler bulunuyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler