Ana SayfaÜnlülerBurçin Terzioğlu Sert Çıktı: Katil Olabilirim!

İlgili Postlar

Burçin Terzioğlu Sert Çıktı: Katil Olabilirim!

Poyraz Karayel adlı dizi ile Türkiye’nin en sevdiği isimlerden birisi olan Burçin Terzioğlu özel bir röportaj verdi.

Verdiği röportajda özellikle sokak hayvanlarına ve çocuklara karşı zarar verenlere sert tepki gösteren ünlü isim katil dahi olabileceğini söyledi. Röportajla kendisine sorulan soruyu samimi bir şekilde açıklayan Burçin Terzioğlu, bir suç işleyecek olsaydınız ne olurdu sorusuna katil olurdum yanıtını verdi

Burçin Terzioğlu Şiddete Karşı!

Özellikle hayvanlara zarar veren kişilere karşı çok sitemli olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, bir gün suç işleyecek olsa bu kişilere karşı olacağını söyledi. Hayvanlara karşı her zaman yardım etmeyi başaran ve bu haberleriyle sık sık gündeme gelen Burçin Terzioğlu, yaptığı açıklamalarıyla da hayvan severler tarafından destek aldı.

Kızdığı zaman çok sinirlenebildiğini belirten oyuncu, çocuklara karşı da benzer düşüncelere sahip olduğunu söyledi. Çocuklara karşı sert ve şiddet uygulayan kişilerin hiçbir zaman anlamadığını ve onlara karşı sitem duyduğunu söyleyen Burçin Terzioğlu, yaptığı bu açıklamalar ile birlikte kısa süre içerisinde magazin dünyasının gündeminde yer aldı.

Sakinleşmem Uzun Sürüyor!

Hızlı zamanlarda sakinleşmesinin oldukça zor olduğunu da söyleyen başarılı oyuncu, yaptığı bu açıklamalarıyla hayvanlara ve çocuklara karşı ne kadar çok duyarlı olduğunu ve onların iyi bir yaşam şansına sahip olabilmesi adına neler yapabileceğini de gösterdi. Ünlü oyuncunun verdiği röportaj dergide kapsamlı bir şekilde yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler