Ana SayfaÜnlülerMurat Han Evlat Kokusu’yla Ekranlara geliyor!

İlgili Postlar

Murat Han Evlat Kokusu’yla Ekranlara geliyor!

Türk televizyonlarından uzak kalan Murat Han yeni proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapılan son açıklamalarda Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan Evlat Kokusu adlı dizide rol alacağı belirtilen Murat Han yeni dizi projesi ve hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ünlü oyuncu özellikle her başarılı erkeğin arkasında başarısız yıllar var sözünü söyleyerek kısa süre içerisinde dikkat çekti. Eğitimini iyi bir şekilde tamamlayan ve Amerika’da yaşamını sürdüren Murat Han, bu akşam ilk defa ekranlara gelecek Evlat Kokusu adlı dizide küstah ve çapkın bir iş adamını canlandıracak.

Ekranlarda Görülmüyordu

Uzun zamandan beri hiçbir projede yer almaması ile ilgili sorulan soruya samimi bir şekilde yanıt veren oyuncu, oyunculuk konusunda mutlu olacağı bir projeyi beklediğini ve Evlat Kokusu’nun bu konuda çok iyi bir seçim olduğunu söyledi.

Los Angeles’ta sadece oyunculukla ilgilenmediğini oyunculuğun dışında borsa ve emlak işiyle de ilgilendiğini söyleyen Murat Han, bu bakımdan oyunculuğa çok fazla zaman ayıramadığını da itiraf etti. Evlat Kokusu için kendisinin arandığını ve teklifin geldiğini belirten oyuncu, projeyi inceledikten sonra bu projede yer almak istediğine karar verdiğini ve kısa süre içerisinde de çekimlere başlandığını söyledi.

Zor Dönemlerin Oldu

Amerika’da bulunduğu dönemlerde her zaman maddi açıdan rahat olmadığını da söyleyen Murat Han, zor ve maddi açıdan sıkıntı süreçlerin geçtiğini fakat başarıların ancak bu zor dönemlerin ardından gelebileceğini söyledi.

Hayatımdaki en büyük çılgınlık ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Murat Han hiç parası olmamasına karşın Amerika’ya gittiğini ve burada eğitim almayı başardığını söyledi. Bu açıklamaların ardından kısa süre içerisinde dikkat çeken oyuncu, sosyal medyada da daha fazla kişi tarafından takip edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler