Ana SayfaDedikoduHasan Can Kaya'dan İzleyici Açıklaması

İlgili Postlar

Hasan Can Kaya’dan İzleyici Açıklaması

“Konuşanlar” programıyla hem büyük bir çıkış yakalayan, hem de program nedeniyle son bir yılın sansasyonel isimlerinden biri olan Hasan Can Kaya’nın programının konuklarının casr ajanstan olduğuna dair iddialar dolaşmaya başlamıştı. Bu iddilar karşısında sessiz kalamayan Hasan Can Kaya’dan izleyici açıklaması geldi. İşte Hasan Can Kaya’nın o açıklamaları;

“Muhafazakarlar da Beni İzliyor”

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Hasan Can Kaya, “Konuşanlar adlı programı muhafazakarlar da muhalifler de izliyorlar. Bunların hepsi bizim programda yan yana gülüp eğlenirler. Konuşanlar izleyicisi akıl sağlığı en olgun kesim bence. Kendiyle barışık insanlar kendiyle dalga geçer. Küfürle güldürüyor diyen adamlar hayatında kimseyi güldürmemiştir.” şeklinde noktaladı…

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya’nın Film Projesi Detaylandı

“Konuşanlar” adlı programıyla tanınan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Kaya, şimdi de bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Henüz ismi netleşmeyen filmin, 20 Ocak 2023’te gösterime girmesi planlanıyor. NuLook’un yapımcılığını üstleneceği ve henüz detaylarının açıklanmadığı yapımın dağıtımcılığını ise UIP Türkiye yapacak.

Hasan Can Kaya’nın Gizli Bir Hastalığı Olduğu Ortaya Çıktı!

Hasan Can Kaya’dan İzleyici Açıklaması

YouTube’da yayınlanan ‘Konuşanlar’ programıyla büyük çıkış yakaladıktan sonra Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platforma transfer olan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, ‘Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu.

Programıyla gündemden düşmeyen Kaya, seyircilerinin oyunculuk ajansından getirildiği iddiasına cevap verdi. ‘Konuşanlara’ katılan herkesin gerçek seyircisi olduğunu söyleyen Hasan Can Kaya, şu ifadeleri kullandı:

“Seyircilerimin bırak cast olmasını bir kişi de çıkıp ‘Hasan Can’ın ekibinden bana şu cümleyi dedirttiler’ desin ben programımı veririm. 100. bölümü çektik. O cümleyi o cevabı nasıl verdi diyenler oluyor. Benim zaten işim bu. Bu herkesin yapamayacağı bir durum. Bizim işimizde hep bir hile arama var. Eleştirmek isteyen her zaman bir şey bulur zaten.”

“Rehavete Kapılmak Beni Bitirebilir”

Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık’ın “Sansür kaygısı var mı?” sorusuna da yanıt verdi. Genç isim, “Kaygının sonu yok ama yaşamamaya çalışıyorum. Bazen kendime Hasan Can programı fazla kestin diyorum, bunlar yayınlanmalıydı diyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler