Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Barışıyor Mu?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Barışıyor Mu?

Son iki senenin en olaylı çiftlerinden biri olan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz gün ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir açıklamayla duyurmuştu. Ancak çift ayrılığa uzun süre dayanamayacak söylentileri dolaşmaya başladı bile. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barışıyor mu? İşte detaylar;

Uzun bir dönemdir yurt dışında yaşamını sürdüren fenomen Şeyma Subaşı, 1,5 senelik aşkı Mohammed Alsaloussi ile yeniden yollarını ayırdı. Birlikteliklerine bir dargın bir barışık devam eden ikili, evlenmeye karar verdikleri ve yakın bir tarihte nikahlarının olacağı konuşuluyordu…

Ünlü çift, geçtiğimiz yıl üç defa ayrılmış , sonradan barışarak iliişkilerine bir şans daha vermişti… Dün bir uçakla Miami’ den İstanbul’ a gelen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından gece yarısı yayınladığı bir paylaşımla, büyük aşkı Mohammed Alsaloussi ile birlikteliklerinin sona erdiğini duyurdu…

Şeyma Subaşı Kimdir

“Karşılıklı Anlaşarak Sonlandırma Kararı Aldık”

Ünlü internet fenomen ayrılık haberini takipçilerine şu ifadelerle açıkladı;

“Sizlerinde bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığım hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarından saygı ve anlayış rica ediyorum” dedi.

Şeyma Subaşı’nın Filtresiz Pozları Gündem Oldu

Ayrılığın Perde Arkası

Şeyma, “Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik” dese de, ayrılığın perde arkasında bambaşka bir neden olduğu iddia edilmişti. Buna göre; Subaşı, arkadaşlarıyla Mısırlı iş insanının dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başladı. “Ben Türkiye’ye dönüyorum” diyen fenomen, sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Barışıyor Mu?

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Meedo’dan karşı hamlenin gecikmediği de konuşuluyor. Dünyaevine girmek için gün saydıkları düşünülürken gelen ayrılık sonrası Alsaloussi’nin, sevgilisine hediye ettiği arabayı geri istediği öne sürülmüştü.

Subaşı, 5 Haziran’da Ibiza’da sevgilisinin romantik evlilik teklifine ‘Evet’ demişti. Nikah masasına giden yolda üçüncü kez ayrılık kararı alan ikiliden Şeyma, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

“Barışma Olmayacak”

Bir binadan çıkan fenomen, aracının içinden basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Konu biten ilişkisine gelince “Her işte bir hayır vardır. Buna inanıyorum” dedi.

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Şeyma Subaşı, “Alsaloussi ile tekrardan birliktelik olur mu?” şeklindeki soruya ise kesin bir dille “Tekrar bir barışma olmayacak” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler