Ana SayfaÜnlülerHapis şoku yaşayan Çağla Şıkel'in büyük korkusu: Çocuklarım duymasın!

İlgili Postlar

Hapis şoku yaşayan Çağla Şıkel’in büyük korkusu: Çocuklarım duymasın!

Vergide usulsüzlük yaptığı iddiaları ile hapis şok yaşayan Çağla Şıkel’i korku sardı. 3 ila 5 yıl arasında hapsi istenen Şıkel, “Çocuklarımın haberi yok. Öğrenmelerini istemiyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Çağla Şıkel’e hapis şoku!

Çağla Şıkel hapse girebilir

Çağla Şıkel, 2013 yılında sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı iddiası ile 3 ila 5 yıl arasında hapis cezası ile karşı karşıya kaldı. İddiaların ardından Maslak 1453 içerisindeki bir mekanda objektiflere yansıyan Şıkel, basın mensuplarının “Hakkınızda vergi kaçırdığınız yönünde haberler var. Doğru mu?” şeklindeki sorusuna, “Arkadaşlar daha sonra konuşalım. Gereken açıklamayı avukatım yaptı. Daha fazla cümle kurmama gerek yok. İyi geceler.” diye yanıt verdi.

Çağla Şıkel kimdir?

Çocuklarımın öğrenmesini istemiyorum

Çağla Şıkel, “Peki oğlunuz Kuzey ve Uzay, hakkınızda çıkan hapis cezası iddialarını öğrendiler mi?” sorusuna ise, “Çocuklarımın tabii ki haberi yok. Onların öğrenmesini istemiyorum” yanıtını verdi.

Çağla Şıkel’in avukatı açıklama yaptı

Maliyenin, 2013 yılında sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı iddiası ile şikayetçi olduğu Çağla Şıkel’in avukatı, iddialar hakkında “Ben bu güne kadar vergilerini aksatmayan ve zamanında tam olarak ödeyen bir mükellefim. Muhasebecimin fiili işlediği ve vergi farkını zimmetine geçirdiği Vergi Müfettişleri tarafından da İnceleme Raporları ile tespit olunmuş ve bu durum karşısında tarafımdan kendisi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.” açıklamasını yapmıştı.

Çağla Şıkel, şimdilerde hapis şokunun etkisi ile çocuklarının durumu öğrenmemesi için çabalıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler