Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül'e 'Kaşar' diyen Nihat Doğan'a tepkiler çığ gibi!

İlgili Postlar

Seda Akgül’e ‘Kaşar’ diyen Nihat Doğan’a tepkiler çığ gibi!

Ünlü sunucu Seda Akgül’e ‘kaşar’ diyen Nihat Doğan, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Nihat Doğan’a verdi veriştirdi. Detaylar haberimizde…

Seda Akgül’den, Nihat Doğan’ın olay sözlerine cevap!

Seda Akgül’den Nihat Doğan’a “boğarım” çıkışı

Survivor Panoroma programında sunuculuk yapan Seda Akgül, Nihat Doğan’ın çok konuştuğunu belirterek “Nihat benim kocam olsa boğarım.” demişti. Doğan’dan, Seda Akgül’e yanıt gecikmedi.

Nihat Doğan kimdir?

Nihat Doğan’dan, Seda Akgül’ “kaşar” göndermesi

Kendisini eleştiren Seda Akgül’e yanıt veren Nihat Doğan, “Bu nasıl hadsizliktir? Bu nasıl kendini bilmemezliktir? Kendisini tanımam, hakkını helal etsin. Ben çıkıp ‘Ben de kaşarlarla evlenmem’ desem doğru mu olur?” demişti. Nihat Doğan, bu sözlerinin ardından sosyal medya kullanıcılarının eleştiri oklarına hedef oldu.

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül’den Nihat Doğan’a yanıt!

Seda Akgül, Nihat Doğan’ın sözlerinin ardından “Bugün eğer haber olmasaydı paylaşmayacaktım. ‘Artık kadına sözlü, mesleki şiddete son’ deme zamanı! Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhattabına bakın. 20 yıllık TRT kökenli sunucuyum. Bu konuda özellikle duyarlı hemcinslerimden ve Kemal Özcanlı gibi kıymetli erkeklerimizden destek bekliyorum. ‘Biz aşiretiz’ diyerek instagram’daki numarayı arayıp amcaoğlu olduğunu söyleyen ve tehdit eden kişileri de ayrıca kayıtlardan buldurabilirim.” demişti.

Sosyal medya kullanıcılarının Nihat Doğan’a yaptığı eleştirilerden bazıları şu şekilde…

– Nihat Doğan denen kadın düşmanı seda akgül’e canlı yayında “kaşar” dedi. Bu ş… kadınları aşağılamaya hala devam ediyor siz de bunu ekranlara çıkartıyorsunuz! Kadınları bir obje olarak gören şu adamı yok edin.

– Yemin ediyorum bu nihat doğan köy peyniri falan ya

– Kaşarlarla evlenmem diyen Nihat Doğan Seda Sayan’la imam nikahlı dolaştığını ne çabuk unutmuş yavv

– Ohaaaa Nihat dogan Seda Akgül’e kaşar dediii yuhhh terbiyesiz

– Özgecan’a hak etmiş diyen Nihat Doğan’ı iyi halt etmiş gibi televizyona çıkarırsanız bu milletin arsızlarından aldığı yürekle tanımıyorum hakkını helal etsin ile kaşar kelimesini aynı cümlede kullanacak kadar ahlak yoksunluğuna bürünebilir.

– Nihat Doğan’ı adam yerine koyup izliyorsunuz, sonra mal mal konuşunca sinirleniyorsunuz. İzlemeyin kardeşim, siz izlemezseniz kimse de onu televizyona çıkarmaz.

– Seda Akgül nihat doğan kocam olsa onu boğardım demiş. Nihat Doğan da benim kaşarlarla işim olmaz demiş. Bende bu adi adama diyorumki Ülkede 40 milyon kaşar var o kaşarlar seni Survivor dada şutladı yakında ülkedende sutlarlar seni.

– Nihat Doğan’ın cümleleri kadar boş bir gün

– Rezilsin Nihat Doğan ve hic degismeyeceksin #susartıknihatdoğan

– Nihat Doğan nasıl iğrenç

– Tüm dostlara huzurlu ve mutlu hafta sonları.

– Nihat Doğan hariç!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler