Ana SayfaÜnlüler"Kafanı, gözünü kırarım" diyen Arda Turan, açıklama yaptı

İlgili Postlar

“Kafanı, gözünü kırarım” diyen Arda Turan, açıklama yaptı

Geçtiğimiz günlerde bir muhabire ettiği hakaretin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Arda Turan, söylediği sözler için açıklamada bulundu. Turan, “Benim eşim köle değil!” dedi. Detaylar haberimizde…

CHP’li isimden Arda Turan’a olay yaratacak sözler: Şöhret budalası ahlaksız!

Arda Turan ve Aslıhan Doğan defilede

Ünlü futbolcu Arda Turan, geçtiğimiz günlerde eşi Aslıhan Doğan ve meslektaşları ile birlikte Okan Buruk’un eşi Nihan’ın tasarladığı kıyafetleri sergilediği defileyi izlemeye gitti. Defile çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Turan, geçtiğimiz günlerde muhabire söylediği sözler hakkında konuştu.

Arda Turan kimdir?

Konuşmama hakkımıza saygı göstermelisiniz

Dünyaca ünlü futbolcu Arda Turan, çok eleştiri alan konuşmaları hakkında “Konuşmama hakkımıza saygı göstermelisiniz. Sonuçta benim eşim köle değil. Siz ona ‘Eşiniz konuşma yasağı mı koydu?’ diye soruyorsunuz.” diye açıklama yaptı.

Senin kafanı, gözünü kırarım

Futbolcu Arda Turan, geçtiğimiz günlerde çiçeği burnunda eşi Aslıhan Doğan’a soru sormak isteyen bir basın mensubuna “Karımla konuşuyorsun. Senin kafanı, gözünü kırarım.” diyerek çıkışmıştı. Turan’ın bu çıkışı eleştiri oklarının hedefi haline gelmesine neden olmuştu.

Kesinlikle ahlaksızsın

Arda Turan’ın sözlerini eleştiren isimlerden biri de CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger olmuştu. Sünger, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Arda Turan için “Arda Turan’dan muhabire: Karımla konuşuyorsun kafanı, gözünü kırarım! Şöhret budalası terbiyesiz. Zeki olabilirsin belki, çevik de olabilirsin ama kesinlikle ahlaksızsın…” diye tepki göstermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler