Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses, estetikli burnuyla ilk pozunu verdi

İlgili Postlar

İdo Tatlıses, estetikli burnuyla ilk pozunu verdi

Genç şarkıcı İdo Tatlıses, yaptırdığı estetik ameliyat sonrası ilk pozunu verdi. Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda burun estetiği yaptırmıştı. İşte detaylar…

İdo Tatlıses’in estetikli hali

İmparator türkücü İbrahim Tatlıses’in, Derya Tuna ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda burun estetiği yaptırmıştı. İdo Tatlıses, estetikli burnu ile ilk pozunu verdi.

İdo Tatlıses, burnuna estetik yaptırdıktan sonra ilk kez görüntülendi! İşte İdo’nun estetikli hali…

Sosyal medya hesabından estetikli burnu ile çekilmiş ilk pozunu paylaşan İdo Tatlıses, paylaşımına “Hava güzel ve Ankara konseri için yola çıkılır.” notunu yazdı.

İdo Tatlıses’in sosyal medya hesabından estetikli burnu ile yaptığı ile fotoğraf paylaşımı, takipçilerinden kısa sürede 20 bine yakın beğeni aldı.

İdo Tatlıses kimdir?

Estetik değil rötuş

İdo Tatlıses, geçirdiği estetik operasyonun ardından ilk kez yolda yürürken basın mensuplarının objektifine yakalanmıştı. Habercileri görür görmez hemen kapüşonunu takıp yüzünü gizlemeye çalışan İdo Tatlıses’in burnu bandajlıydı. Tatlıses, habercilerin estetik sorularına “Estetik yok, biraz rötuş var. Aslında burun kemiğini aldırdım, beraberinde de rötuş yaptırdım.” şeklinde yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler