Ana SayfaÜnlülerGülse Birsel hastaneye kaldırıldı! Hangi virüsü kaptı? Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Gülse Birsel hastaneye kaldırıldı! Hangi virüsü kaptı? Sağlık durumu nasıl?

Gülse Birsel hastaneye kaldırıldı! ünlü oyuncu, Adeno virüsü kaptı. Tedavi altına alınan Gülse Birsel,sosyal medya hesabından hastaneden fotoğrafını paylaşıp durumu hakkında bilgi verdi. İşte Gülse Birsel’in hastalığı ve sağlık durumu hakkında bilgiler…

Gülse Birsel Türk Sinema Tarihinde bir ilki başardı!

Gülse Birsel hastanelik oldu!

Ünlü oyuncu Gülse Birsel, solunum yoluyla sindirim sistemine sızan bir virüse yakalandı. İsmi Adeno olan bu virüsü solunum yolu ile alan Birsel, sindirim yolu problemi yaşadı. Sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku hali şikayetleri ile hastaneye kaldırılan Gülse Birsel, Adeno virüsü kaptığını öğrendi.

Gülse Birsel kimdir?

Hastane odasından fotoğraf paylaştı

Hastane odasından kolunda serumla çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Gülse Birsel, yaptığı paylaşıma sağlık durumunu ve hastalığını anlattığı bir mesaj ekledi.

Gülse Birsel’in hastalığı ne?

Birsel, paylaşımında hastalığını şu sözlerle anlattı: Sindirim sistemime solunum yoluyla adeno virüs girmiş. Bu kadar uzun açıklamalı hastalık mı olur? Ben zaten uzun uzun yazmaktan sıkılmışım! İlaçları damardan çaktılar. İki güne midemdeki kilit çözülür, virüs defolur gider. Size bir şey olmasın. Jet Sosyete Tony’nin dediği gibi ‘Nazar biliyosun’ (Merak edenler olmuş, belirtileri; sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku.) Hastaneye kaldırılmadım, gündüzleri gidip iğnemi, damardan ilaçlarımı alıp, doktoruma görünüp evime dönüyorum iki gündür. Abartıp yakınlarımı telaşlandırmamanızı rica ederim.”

Ailecek Şaşkınız filmi ile gişede büyük bir çıkış yakalayarak büyük bir başarıya imza atan ünlü oyuncu Gülse Birsel, geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan yeni dizisi Jet Sosyete hakkında yapılan bir eleştiriye verdiği yanıt ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu, sosyal medyada “Jet Sosyete iğrenç olmuş… Hiç beğenmedim.. Yazık çok yazık.. Çabuk hazırlanan kahvaltı sofrası gibi. İki dakikada ye zıkkımlan der gibi. Gülmek sanki zorunlu gibi seyrediyoruz.. gibi gibi gibi” şeklinde yapılan bir yoruma verdiği “Dizi daha başlamadan seyretmiş olmanız müthiş! Ben bile daha seyretmedim. Hatta çekimler bile bitmedi.” yanıtı ile gündeme gelmişti.

İşte o yorumlaşma:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler