Ana SayfaDedikoduÇağla Şıkel'e hapis şoku!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’e hapis şoku!

Vergide usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Çağla Şıkel’e hapis şoku!

Maliye Şikayetçi Oldu!

Ünlü model ve oyuncunun 2013 yılında sahte fatura kullanarak vergide usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Maliye, Çağla Şıkel’den şikayetçi oldu.Çağla Şıkel için 3 ila 5 yıl hapis cezası isteniyor.İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi Müdürü müfettişleri, Çağla Şıkel’i denetledi.Yapılan denetimde satışa dayanmayan sahte faturalara rastlandı.Şıkel’in bu faturaları gider hesabında gösterip vergi ödemelerinde usulsüzlük yaptığı öğrenildi.

Çağla Şıkel Kimdir ?

Müfettişler olayla ilgili rapor hazırladılar. Raporla birlikte asıl faturalara el konularak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ihbar edildi. Vergi kaçırmak sebebiyle dava açıldı. Çağla Şıkel, bir süre önce 1 milyon liraya yakın borcu olduğunu öğrenmişti. Muhasebecisinin kendisini dolandırdığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.Muhasabeci hala aranıyor. Daha sonra evine hırsız giren Çağla Şıkel’in ne yapacağı konusu merakla bekleniyor.

Çağla Şıkel’in evine hırsız girdi!

cagla-skel2

Emre’ye Söylemeyin Kendini Kötü Hissediyor

Emre Altuğ Kimdir ?

Bir süre önce bebek sahibi olmak istediğini söylemişti. İki çocuk annesi Çağla Şıkel, “Dört çocuğum olmasını isterdim, güzel olurdu. Ama sizden ricam ne olur bunları gidip Emre’ye (Altuğ) söylemeyin. Emre kendini kötü hissediyor. ‘Niye böyle şeyler söylüyorsun’ diyor. Adam haklı. Sonuçta çocuklarımın babası o.” ifadelerini kullandı. Çağla Şikel bu açıklamayı yaptıktan sonra acaba tekrar Emre Altuğ ile barışacak mı gibi dedikodular ortaya çıktı.

Çağla Şıkel: Emre’ye Sakın Söylemeyin, Kendini Kötü Hissediyor

cagla-skel

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler