Ana SayfaDedikoduHayranları Seda Sayan'a sahip çıktı

İlgili Postlar

Hayranları Seda Sayan’a sahip çıktı

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylardan dolayı Seda Sayan belirsiz bir sebeple yayına ara vermişti.Neden yayına ara verdiğini merak konusu olup, Google en çok arananlar listesine girdi.Ünlü sanatçının programında “Ne inşaat işçileri var evlenmek için” sözleriyle gündeme gelmişti.Yanlış anlaşıldığını belirten Seda Sayan, bu konuda binlerce eleştiri almıştı.Hayranları Seda Sayan’a sahip çıktı!

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan’ın O Sözleri

Ünlü manken Ece Gürsel, Seda Sayan’ın programına konuk oldu.Bilal Özcan, Ece’ye “Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?” sorusunu sordu.Ece Güsel ise bu konuyu annesiyle konuştuğunu söyledi.”Annem koca adayı çıkmadı.Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti.” yanıtını verdi.Bu sırada araya giren Seda Sayan verdiği cevap ile şaşırttı.Seda Sayan, “Kız yazık, ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyorsunuz doğurmak için.Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi.Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli, yap çocuğu ne var?” dedi.

seda-sayan2

Seda Sayan’ın programı kaldırıldı mı? Neden yayınlanmıyor?

İnşaat İşçilerinden Cevap Geldi

İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür, “Zaten devlet, taşeron patronları inşaat işçisini insan yerine koymuyor. Bu tür programlarda da inşaat işçisi insan yerine konmuyor.Her gün inşaat işçileri şantiyelerde iş cinayetlerinde yaşamını yitiriyor. Patronlar da inşaat işçisini para üreten bir makine gibi görüyor.Sanki işçilerin ailesi yok, onların ahlak anlayışı yok, duyguları yok, damızlık gibi yansıtıyorlar.Seda Sayan’ın kendisine şarlatan diyebilirim.” şeklinde sert bir açıklama geldi.

Sevenlerinden Destek

Seda Sayan’ın olay yaratan sözleri sonrası programına 5 gün yayın durdurma cezası verilmişti.Seda Sayan ise, “Ben kimseyi aşağılamam yanlış anlaşıldım” dedi ve sevenlerinden yoğun destek aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler