Ana SayfaDizilerSeda Sayan'ın programı kaldırıldı mı? Neden yayınlanmıyor? Yanıtı haberimizde...

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın programı kaldırıldı mı? Neden yayınlanmıyor? Yanıtı haberimizde…

Seda Sayan’ın programı, iki gündür yayınlanmıyor. Dün ve bugün Seda Sayan’ı izlemek için televizyonu açan izleyiciler, şoke oldu. Seda Sayan’ın programı yayından kaldırıldı mı? Seda Sayan’ın programı bundan sonra yayınlanmayacak mı? Yanıtı haberimizde…

Seda Sayan’ın programı yayından kaldırıldı mı?

Seda Sayan’ın SHOW TV ekranlarında yayınlanan programı, dün ve bugün yayınlanmadı. İzleyiciler, nedenini merak ederken, akıllara ” Seda Sayan’ın programı yayından kaldırıldı mı?” sorusu geldi.

Seda Sayan, kendisine ‘aşağılık kadın’ diyen Ak Partili Başkan için suç duyurusunda bulundu!

RTÜK’ten ceza

Seda Sayan’ın programı, RTÜK’ün uyguladığı ceza nedeni ile yayınlanmıyor. Programda söylediği, inşaat işçileri ve sperm bankası sözleri ile RTÜK’e şikayet edilen Seda Sayan’ın programı, beş gün boyunca yayınlanmayacak. Bu hafta boyunca Seda Sayan’ın programı yerine RTÜK belgeseli yayınlanacak. RTÜK’ün cezası, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun’un 8. maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinde yer alan “Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” hükmünün ihlal edilmesi nedeni ile uygulandı.

Seda Sayan kimdir?

Ne inşaat işçileri var

Seda Sayan, Ece Gürsel’i konuk olarak ağırladığı programında, sperm bankasından çocuk sahibi olma konusunda “Yazık, ne inşaat işçileri var! Günah, onlar insan değil mi? Doğurmak için ne bekliyorsun? Adamın genleri uygun, güzel adam, iyi adam, sırım gibi maşallah! Tuttuğunu koparıyor! Yap çocuğu, ne var!’ İnşaatlara git.” şeklinde konuşmuştu.

O anda şoka girdim

Seda Sayan’ın çok tepki çeken bu sözlerinin ardından açıklama yapan Ece Gürsel, “Program esnasında bana bir soru soruldu. ‘Sperm bankasından çocuk sahibi olmak ister misiniz?’ diye. Ben de ‘Sperm bankasından çocuk sahibi olmama geçtiğimiz yıllarda ailem destek çıktığı için sıcak bakıyordum, fakat şu anda böyle bir düşünceye sıcak bakmıyorum’ dediğim sırada Seda Hanım son derece talihsiz, son derece yanlış bir yorumda bulundu. O anda ben şoka girdim zaten ve konuyu kapatmaya çalıştım fakat onu susturabilmek ne haddime. Konuştukça konuştu ve olaylar buralara kadar geldi. diye konuştu.

Adamlıklarının farkında mı değiller?

Sosyal medya hesabından konu hakkında kendini savunan Seda Sayan ise, “Ne mühendisler, ne doktorlar var desem kimse tepki göstermeyecekti. İnşaat işçileri adamlıklarının farkında mı değiller?” diye yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler