Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel'in evine hırsız girdi!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’in evine hırsız girdi!

Eski eşi Emre Altuğ ve oğulları ile birlikte kar tatiline giden Çağla Şıkel’e hırsız şoku. Şıkel’in tatilde olmasını fırsat bilen hırsız, çok sayıda değerli eşya ve takı çaldı. İşte detaylar…

Çağla Şıkel’in evine hırsız girdi

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, 2015 yılında boşandığı eski eşi ünlü şarkıcı Emre Altuğ ve iki oğulları ile birlikte kar tatiline gitmişti. Palandöken’de tatilin tadını çıkaran Şıkel, kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Ünlü mankenin evine hırsız girdi.

Çağla Şıkel podyumda yürürken yere kapaklandı!

Değerli eşyaları ve takıları çaldı

Çağla Şıkel’in tatilde olmasını fırsat bilen hırsızlar, evinin odalarından birinin camını kırarak içeri girdi. Hırsızın çok sayıda değerli eşya ve takı çaldığı öğrenildi.

Malın önemi yok

Konu ile ilgili açıklama yapan Çağla Şıkel, çalınan eşyalara önem vermediğini ifade ederek “Malın önemi yok, her yere sensör koydurdum.” diye konuştu.

Kar tatili kötü bitti

Çağla Şıkel, evine hırsız girdiği sırada neyse ki evde değildi. 2015 yılında boşandığı eski eşi Emre Altuğ ve iki oğulları ile birlikte Erzurum – Palandöken’de bir festivale katılmışlardı.

Podyumda düşmüştü

Çağla Şıkel, son olarak podyumda yürürken düşmesi haberi ile gündeme gelmişti. Defile sırasında podyumda yürürken aniden dengesini kaybedip yere düşen Şıkel, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak “İtiraf edin bence iyi patinaj çekiyorum.” notunu düşmüştü.

Çağla Şıkel kimdir?

Emre Altuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler