Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu, cinsiyet değiştiren kardeşi ile ilk kez görüntülendi!

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu, cinsiyet değiştiren kardeşi ile ilk kez görüntülendi!

Eliz Sakuçoğlu, geçen hafta cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan kardeşi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Sakuçoğlu kardeşler, artık abla ve erkek kardeş olarak gezmelerde. İşte detaylar…

Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi, ameliyatla erkek oldu!

Eliz Sakuçoğlu, cinsiyet değiştiren kardeşi ile birlikte görüntülendi

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu, geçtiğimiz hafta cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu ve hayatının devamını erkek olarak geçireceği günlerine başladı. Ameliyat ile erkek olduğunu ve artık isminin Poyraz Sakuçoğlu olduğunu sosyal medya hesabından açıklayan Duygu Sakuçoğlu, fotoğraflı paylaşımına “1 sene sonunda yaşamak istediğim hayatı, istediğim şekilde sürdürmeye karar verdim. Ki bu da cinsiyetimi değiştirmek anlamına geliyordu. Aksi şekilde yaşamanın mümkün olmadığı durumlarda bu değişikler olur. Geçtiğimiz 12 ay içinde ben, içimi dışımla eşleştirdim. İçimde her zaman hissettiğim erkek olma yolculuğuma devam edeceğim. Benim için artık kendi cinsiyetimi yaşama zamanı. Bu yeni bir başlangıç. Hayatımda yeni bir bölüm var yazılmayı bekleyen.” şeklinde bir açıklama yazmıştı.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Eliz Sakuçoğlu ve cinsiyet değiştiren kardeşi Poyraz Sakuçoğlu, önceki akşam birlikte bir mekandan çıkarken görüntülendi. İki kardeşin neşeli halleri dikkat çekti.

Eliz Sakuçoğlu, son olarak tek eşliliğe inanmadığı ve aldatılma konusunda söyledikleri ile gündemde. Eliz Sakuçoğlu’nun verdiği röportajda söylediği “Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim. Tek gecelik aşk yaşayabilirim. Bekar bir kadın olarak istediğimi yapabilirim.” şeklindeki sözlerin çok eleştirilmesinin ardından “Tek eşliliği savunan biriyim ama inanmıyorum.  Kadının da erkeğin de tek eşli olması zor, çünkü doğamıza aykırı bu. Biz zoru başarmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla aldatıldığımızda da bunu bu kadar büyütmemeliyiz. Ne tek gecelik ilişkiyi savundum ne de aldatılmayı normalize ettim. Ben aldatmadım. O yüzden de aldatmaya insanı ne iter bilemiyorum diyorum. Tek gecelik ilişki de yaşamadım. Bir gece kulübünde birinden etkilenerek böyle bir şey de yaşamam dedim. Ancak ilgilendiğim ruhani bir boyut var ki, tüm paylaşımlarım, hayatı yaşayış tarzım ve söylemlerim de bu yönde… Dolayısıyla o dünyadan biri karşıma çıkarsa ki bu çok düşük bir ihtimal, ancak o zaman tek gecelik bir ilişki yaşarım. Şimdi söyler misin, bu söylediklerimde yanlış nerede?” şeklinde bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler