Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş incecik oldu! Nasıl zayıfladı? Nur Yerlitaş Diyeti

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş incecik oldu! Nasıl zayıfladı? Nur Yerlitaş Diyeti

Sık sık fazla kiloları ile gündeme gelen ünlü modacı Nur Yerlitaş, o kadar zayıfladı ki, görenler gözlerine inanamadı. Eski halinden eser kalmayan Yerlitaş, adeta incecik oldu. İşte Nur Yerlitaş Diyeti işte detaylar…

Nur Yerlitaş Daha Fazla Dayanamadı

Nur Yerlitaş Diyeti

Son olarak şehitler ile ilgili söylediği sözler nedeniyle gündem olan Nur Yerlitaş’ın eski halinden eser kalmadı. Yıllar boyu fazla kiloları ile görmeye alışık olduğumuz ünlü modacı, fazla kilolarından kurtuldu.

Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş nasıl zayıfladı?

Uzun yıllar boyu fazla kiloları ile başı dertte olan Nur Yerlitaş’ın, mide ameliyatı olduğu iddia edilmişti. Ancak, ünlü modacı ameliyat olmadığını, küçültmek istediği midesi ile birlikte porsiyonlarını da küçülterek başarıya ulaştığını ifade etti. Bir diyetisyen ile fazla kilolarını vermek için görüşen Nur Yerlitaş, fazla kilolarını 11 aya bilerek vermeye çalıştı. Diyetle birlikte spor da yapan ünlü modacı, evine gelen özel bir spor hocası ile birlikte çalıştı. Diyet ve doğru beslenme ile kilo vermenin, mide ameliyatı olmaktan daha sağlıklı olduğunu düşünen Nur Yerlitaş, ameliyat yerine sağlıklı yaşamı seçti.

Nur Yerlitaş’ın zayıflamış hali:

Nur Yerlitaş’tan Cumhurbaşkanı paylaşımı: Ben hiç yalaka olmadım!

Nur Yerlitaş’tan Cumhurbaşkanı paylaşımı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, şehitler hakkında söylediği “Aman banane şehitler mehitler” sözleri ile uzun süre gündemde kalmıştı. Yerlitaş, sözlerinin ardından yapılan şikayetler neticesinde verdiği ifadede, kendini “Canlı müzik esnasında İnstagram sosyal paylaşım uygulamasından canlı yayına bağlanarak takipçilerimle sohbet etmeye başladım. Ancak miyop rahatsızlığım nedeniyle ekranda yapılan yorumları görmeden konuşmaya devam ettim. Kız kardeşim ve arkadaşım o esnada bana watsaptan yazarak bariz küfürler içeren yorumlar bulunduğundan yayını kapatmam hususunda mesajlar gönderdiler. Yayın esnasında Doğu ve Güneydoğu bölgesinde terörle mücadele sırasında şehit düşen görevlilerimizin olduğu yönünde yorumlar bulunmaktaymış. Tamamıyla kardeşim ile aramdaki diyalogdan kaynaklanan anlık tepkiden ibaret söylemimin suç unsuru içermemesi nedeniyle takipsizlik kararı verilmesini talep ediyorum. Ayrıca canlı yayın yaptığım sırada gözlüğüm olmadığı için fark edemediğim ancak yayını kesmem konusunda uyarılarda bulunmasının nedeni olarak gösterdiği takipçi yorumlarında bulunan küfürlerin ekran çıktılarını dosyaya sunuyorum.” diyerek kendini savunmuştu.

Sözlerinin ardından ünlüler dünyasından da tepki alan Yerlitaş, son olarak sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fotoğrafını paylaşarak altına “Sadece sevdik. Ben hiç yalaka olmadım hep aynı duruşdayım. İşinize bakın.” yorumunu yapmıştı. Bu paylaşımı ile dikkat çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler