Ana SayfaDedikoduHande Yener'den Taciz İtirafı

İlgili Postlar

Hande Yener’den Taciz İtirafı

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hande Yener dün Etiler’de kameralara yakalandı. Çok özel açıklamalar yapan Hande Yener’den taciz itirafı geldi. İşte ünlü şarkıcının o itirafı;

Sağlık Durumunu Açıkladı

Sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şarkıcı, kırılan sağ ayak orta parmağını göstererek, “Şu anda iyiyim. Sargıyı çıkardılar. Bir hafta daha topuğuma basarak idare edeceğim. Ondan sonra devam” diye konuştu.

“Konuşulmuyorsan Sıkıntı Var Demektir

Kırık ayak parmağıyla sahneye çıkan Hande Yener, çok konuşulan sahne performansı ve sahne kıyafeti ile ilgili konuştu: “İşimi çok seviyorum. Sevenlerimi heyecanlandırmayı da seviyorum. Sahne şov dünyası. Orada şovumuzu yapıyoruz. Konuşulacaksın tabii. Konuşulmuyorsan sıkıntı var demektir. Böyle bir derbi gibi olmak zorunda. Yarısı olmuş diyecek yarısı olmamış diyecek. O zaman zaten başarı vardır. İnsanların gözlerinin alışması diye bir şey var. Biz şimdi ilk kez yaptığımızda tuhaf geliyor ama sonra gözler alışıyor. Polemiksiz yeni tarzımız bu. Kostümler, sahne şovları.”

Yeni bir sahne şovu hazırlığı içerisinde olduğunu belirten Hande Yener, “Yine çok konuşulacağını düşünüyorum. Bomba bir şov daha geliyor. Taklitler çok, şu an anlatamam” dedi.

“Sokakta Yürüyemiyoruz”

Hande Yener, muhabirlerin soruları üzerine son günlerde şiddet ve taciz haberleriyle gündeme gelen sanatçılara ilgili, “Bu dünyada kadınsan bunun sıkıntısını her zaman yaşıyorsun. Hepimiz çocukluktan itibaren kendimizi sokakta okula giderken, alışverişte orada burda korumak zorunda kalıyoruz. Böyle gönül rahatlığıyla bir genç kız için sokakta yürümek zor. Kendimizi koruyarak büyütüyoruz. Hepimiz bazı tacizler yaşadık. Maalesef önünü geçilemeyen bir konu. Kadına yönelik şiddetin her türlüsünü kınıyorum” yorumunda bulundu.

Hande Yener: Özgüven Böyle Birşey Olmamalı

Kendisinin de zaman zaman tacize maruz kaldığını ifade eden Yener, muhabirlerin “Tacize uğrayınca siz ne tepki verdiniz?” sorusu üzerine “Çok agresifleştim. Sokakta oldu. Bindiğim otobüste oldu. Başkalarına da yapılırken görüyorum. Çoğu yerde denk geliyor. Yolda yürüseniz laf atıyorlar, peşinize takılıyorlar. Bunlar her genç kızın, her kadının başına gelen hikayeler. Hepimiz paranoyak olduk. Sokakta arkamıza bakarak yürüyoruz. Böyle savaşçı olarak büyüdük, yaşadık. Bütün kadınlar bu şekilde. O yüzden hep kendimizi korumak zorunda kalıyoruz” yanıtını verdi.

Evliliğe Onay

Rapçi Misha ile aşk yaşayan Hande Yener, Sevgililer Günü planlarının sorulması üzerine “Bizim için her gün keyifli geçiyor. Özel günlere takıntılı değiliz” açıklamasında bulundu. Hande Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu, “Annenizi evlilik kararı alması üzerine tepkiniz ne olur?” şeklindeki soruya “Ben her zaman onun tercihine saygı duydum. O mutlu olunca ben daha mutlu oluyorum” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler