Ana SayfaDedikoduHande Yener: Özgüven Böyle Birşey Olmamalı

İlgili Postlar

Hande Yener: Özgüven Böyle Birşey Olmamalı

Geçtiğimiz gün giydiği kıyfatle alay konusu olan Hande Yener açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Hande Yener “Özgüven böyle birşey olmamalı” dedi. İşte o açıklamalar;

İrem Derici’den Hande Yener’e Övgüler

İrem Derici önceki gün Nişantaşı’nda Önder Tiryaki’nin stüdyosundan çıkarken görüntülendi. Derici, ayak parmağı kırıldığı için sahneye tekerli sandalye ile çıkan Hande Yener için “Hande’ye âşık oldum. O ne asalet” dedi. İşte o kısa söyleşinin tamamı;

◊ Hande Yener, ayak parmağı kırıldığı için sahneye tekerlekli sandalye ve baston ile çıktı. Siz sahneye böyle çıkar mıydınız?

– Hande’ye âşık oldum. Ayak parmağı kırık bir şekilde sahneye çıkıyor ve o ne asalet. Ben de çıkarım ama Hande kadar güzel olamazdım.

Kıyafetlerin halen, bazen şarkıdan bile çok konuşuluyor olmasına ne diyorsun?

21 yıldır hep müziğim, ses rengim konuşuldu. Özel hayatım hep üçüncü, dördüncü sıralardaydı. Skandalım hiç olmadı. Kıyafetlerin uçuk kaçıklığı da konuşuldu ama dengesi ve kıvamı okey’di. Şarkılarım, sahnem, sesim değil de sadece kıyafetlerim ve vücudum konuşulsa rahatsız olurdum.

Hande Yener İkonik Kraliçe ‘dan Hamamda İkonik Pozlar…

Hande Yener: Özgüven Böyle Birşey Olmamalı

Son dönemde sahne kıyafetleriyle dikkat çeken Hande Yener, dün akşam sahne aldığı giydiği kostümle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada gündeme gelen kıyafeti çok beğenenler kadar, eleştirenler de oldu.

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Gülşen ve Hande Yener, konserlerindeki performansların yanı sahne kıyafetleriyle gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam İstanbul’da bir mekanda sahne alan şarkıcı, ilginç kostümüyle sosyal medyada gündem oldu.

İç çamaşırı detaylı bir pantolon ve göğüs dekolteli bir bluz tercih eden Hande Yener’in kıyafeti koltuk örtüsüne benzetildi.

Kendisine yapılan yorumlara yanıt veren Yener “Özgüven böyle birşey olmamalı” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler