Ana SayfaDedikoduHaluk Levent: Hiçbir Yere Gitmiyorum

İlgili Postlar

Haluk Levent: Hiçbir Yere Gitmiyorum

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, AHBAP dernek başkanlığını bırakarak müzik çalışmaları için yurtdışına gideceğini açıklamıştı. Haluk Levent, geçtiğimiz gün katıldığı galada konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Haluk Levent “Hiçbir yere gitmiyorum.” dedi. İşte detaylar;

“Vücuduma yayılmadan tedavi olmak istiyorum.”

Orman yangınlarının başladığı 28 Temmuz tarihinden bu yana AHBAP derneği ile birlikte çalışarak, desteklerini sürdürüyor. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde helikopter kiraladığını duyurarak, birçok ünlü isimden aldığı desteği paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kollarında ve diz kapaklarında sedef hastalığının başladığını duyurdu. Bundan dolayı hastalık yayılmadan tedavi ettirmek istediğini dile getirdi.

“Haydi şimdi sıra sizde”

Haluk Levent bu durumun 1 senedir devam ettiğini ve uyguladığı tedaviden sonuç almadığını belirterek, artık çözüm bulmak istediğini söyleyerek, sevenlerinden “Haydi şimdi sıra sizde, bulun artık şu tedaviyi” cümleleriyle yardım istedi.

Ünlü şarkıcı yardım isteğini şu cümlelerle paylaştı: “Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bir şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa, 1 yıldır kaşınıyor mübarek”

Haluk Levent Yangınlar İçin Helikopter Kiraladı

Haluk Levent: Hiçbir Yere Gitmiyorum

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, 4 Şubat akşamı ‘Dilber Ay’ filminin galasına katıldı. Basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtlayan Haluk Levent burada önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda AHBAP dernek başkanlığını bırakarak müzik çalışmaları için yurtdışına gideceğini açıklamıştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Levent, bu konuyla ilgili de ilk kez konuştu.

Ünlü şarkıcı, “İlk kez açıklıyorum. Bir müzikal yolculuk için 2-3 ay yurt dışına gidecektim. Sonra dönecektim. Ama o kadar spekülasyon oldu, ülkeyi terk ediyor denildi. Ama şimdi burada söylüyorum hiçbir yere gitmiyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler