Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan Bu Kez Beğenilmedi

İlgili Postlar

Duygu Özaslan Bu Kez Beğenilmedi

Giydiği her kıyafet ve paylaştığı her fotoğrafla gündem olan ünlü fenomen Duygu Özaslan bu kez beğenilmedi. Fenomenin kombini topa tutuldu. İşte detaylar;

Nişanlısı hakkındaki iddialara isyan eden Duygu Özaslan şu açıklamayı yaptı;

Duygu Özaslan’dan Şaşırtan Hareket

“Sonra magazinle neden dalga geçiyorsun oluyor. Elinizde size tık kazandıracak haber mi yok bilmiyorum ama böyle haberler kurgulayarak iki popüler ismin üzerinden prim yapabileceğiniz anlamına gelmiyor, üzgünüm. Hele bir de ailemizi bu senaryoya dahil etmek gerçekten ayıp. Ne ortada bir haciz, ne Bağdat Caddesi’nde bir ev, ne de lüks marka araba var. Kendinizi bir daha böyle komik duruma düşürmemeniz için avukatlarımız tarafından gerekli işlemler başlatıldı. Haberleri kaldırdıktan sonra Maxim ve bana özrünüzü, gerçekten haciz gelmiş veya orman yangınlarında evini kaybetmiş bir aileye yardım ederek dileyebilirsiniz. Sevgiler…”

Duygu Özaslan Turuncu Bikinisiyle Yankı Uyandırdı

Duygu Özaslan Hayranlarından Tam Not Aldı

Yakında Can Maxim Muthaf’la dünya evine girmeye hazırlanan Duygu Özaslan tatil pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Duygu Özaslan, geçtiğimiz yıl tatilde kilolu fotoğrafıyla olay olmuştu arından spor ve diyetle yeniden fit formuna kavuşmuştu. Paylaştığı fotoğraflarla nefes kesen fenomen sosyal medyayı yakıp kavurmya devam ediyor.

Duygu Özaslan Bu Kez Beğenilmedi

Yediği, içtiği, giydiği ve gittiği her şeyin linkini paylaşmasıyla zaman zaman eleştirilen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan bu sefer siyah lastik geçmeli tayt ve kırmızı topuklu ayakkabısıyla yaptığı kombinle topa tutuldu.

Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlilik hazırlığında olan Özaslan paylaşımlarına ara vermiyor. “Kırmızı görünce dayanamıyorum biliyorsunuz” notuyla paylaşım yaptı.

Ancak Duygu Özaslan’ın paylaşımı deyim yerindeyse topa tutuldu. İşte gelen yorumlardan bazıları: ‘Bu sefer güldürmedi’, ‘Neden böyle bi kıyafet var?’, ‘Şu parçaları kesesim geldi.’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler