Ana SayfaDedikoduAli Atay ve Hazal Kaya'dan Duygusal Yıldönümü Kutlaması

İlgili Postlar

Ali Atay ve Hazal Kaya’dan Duygusal Yıldönümü Kutlaması

2019 senesinde nikah masasına oturan Ali Atay ve Hazal Kaya’nın geçtiğimiz gün evlilik yıldönümleriydi. Ali Atay ve Hazal Kaya’dan duygusal yıldönümü kutlaması geldi. İşte ünlü isimlerin o paylaşımı;

“Fiko ile Her Şey Değişti”

*Fiko hayatımda çok şey değiştirdi. Daha cesur hissediyorum. Daha her şeyi yapabilir buluyorum kendimi. Bir de çok tatlı bir tip. Sıfır bir şey geliyor dünyaya. Önce ‘bunu hayatta tutmalıyım’ başlıyor. Sonra öğreniyor. Bu çok keyifli bir yolculuk. İnsanlara karşı daha yumuşadım. Eskiden çok sinirleniyordum.

Ali Atay kimdir?

Hazal Kaya: Acayip Kocam Köylüyüm

*Ben feci kocam köylüyümdür. Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden…

Ali Atay ve Hazal Kaya’dan Duygusal Yıldönümü Kutlaması

Hazal Kaya ile Ali Atay, 3. evlilik yıl dönümlerini kutladılar.

Hazal Kaya düğün fotoğrafını “Bu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor? Seninle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber… Sana çok aşığım” notuyla paylaştı.

Çift, yüzlerini değiştirdikleri videoyu da Instagram’da yayınladılar.

Hazal Kaya’nın dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni filminin fragmanı yayınlandı. Ali Atay, fragmanı ‘Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum.’ notuyla Twitter sayfasında paylaştı. Kaya ise ‘Sevgilim’ diyerek karşılık verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler