Ana SayfaDedikoduHande Yener Tatil Yerine Ameliyata Gitti!

İlgili Postlar

Hande Yener Tatil Yerine Ameliyata Gitti!

Hande Yener, bir yıl önce kendisine meme kanseri teşhisi konduğunu ve ameliyat olduğunu açıklamıştı. Operasyon öncesi annesine tatile gittiğini söyleyen ünlü şarkıcı, yaşadığı zorlu süreci tüm ayrıntılarıyla anlattı. Ünlü şarkıcının açıklamaları ‘Hande Yener tatil yerine ameliyata gitti’ başlıklarını attırdı. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Hande Yener Hastalığı Hakkında Bilgi Verdi!…

Yakın bir kız arkadaşıyla eğlendiği Lucca’ dan geç saatlerde ayrılan popçu Hande Yener, Bülent Ersoy‘ da görmekten alışık olduumuz geniş camlı gözlükleriyle tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. Yaklaşık yarım saat süresince otomobilinin gelmesini bekleyen Hande Yener, aracının gelmesiyle hemen direksiyonuna geçmişti.

Hande Yener’den Taciz İtirafı

Hande Yener Tatil Yerine Ameliyata Gitti!

Hande Yener, geçtiğimiz yıllarda atlattığı meme kanseri sürecine dair konuştu. 49 yaşındaki popçu, “Anneme tatile gidiyorum dedim ve ameliyat oldum. Bir sene boyunca kimseye söylemedim” dedi.

“Diren ve Kablolarla Sahneye Çıktım”

Beş gün hastanede yattım ve ‘Artık gidebilirsin’ dedikleri gün Altın Kelebek’te ödül alıp, ameliyatlı bir şekilde performans sergiledim. Omuzlarımdaki direnler ve vücudumdaki kablolar görünmesin diye vatkalı bir ceketle sahneye çıktım. Bu hastalık ile birlikte ‘Neden yaşıyorum?’ diye sorguladım ve görevimin bu konuda kadınları bilinçlendirmek olduğunu fark ettim.

Hande Yener: “Birkaç Yıl Daha İlaç Kullanacağım…”

Geçtiğimiz günlerde Tamamını Sarı renge boyattığı ve içlerine pembe renkler attırdığı uzun saçlarıyla imajını yenileyen ünlü popçu, saç tarzını yeniden eski haline döndüğü gözlemlenirken “Gayet iyiyim, teşekkür ederim” demişti… Rahatsızlığı sebebiyle ilaç kullanmak zorunda kalan Hande Yener, “Evet arkadaşlar, birkaç yıl daha kullanacağım. Gayet iyi ve formdayım, iyi geceler” ifadeleriyle oradan ayrılmıştı.

Hande Yener kimdir?

“Ölür müyüm, Kalır mıyım?…”

Hande Yener, sanatçı Ceylan Ertem’ in ‘Duyuyor musun?’ adlı programına katılmış ve 2020’ de başına gelen meme kanseri hastalığıyla ilgili o sürecini anlatmıştı; “Kendimi kontrol ederken bir anda bir şey hissettim ve yataktan fırlayıp hemen hastaneye gittim. Ameliyat dendi. Her şey çok hızlı oldu. Aklımda korku dolu sorular; ölür müyüm, kalır mıyım? Erken teşhis olduğu için kemoterapi görmedim. Bitti, gitti, atlattım. Müzikle beslenip iyileştim. Şimdi kontrollerimi aksatmıyorum ve sağlığıma daha fazla dikkat ediyorum”…

Ceylan Ertem Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler