Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler, Hadise'yi Çabuk Unutmuş Gibi Gözüküyor!

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler, Hadise’yi Çabuk Unutmuş Gibi Gözüküyor!

Bir kalp kaç defa sever? Evlendiğiniz kadından boşandıktan sonra ne kadar zaman sonra hayatınıza bakmaya devam edersiniz?

Konumuz Mehmet Dinçerler ve Hadise Açıkgöz’ün tek celsede boşanma davasına dayanıyor. Mehmet Dinçerler’in bir süredir Kuveytli şarkıcı Rawan Bin Hussain ile görüştüğü biliniyor.

Bir düğün için İstanbul’a gelen Rawan Bin Hussain Mehmet Dinçerler tarafından prensesler gibi ağırlandı. Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Nişantaşı’nın en lüks otellerinden birisinde oda tutan Dinçerler üç gün için 70 bin lira ödemiş ve jestler bununla bitmemiş. Dinçerler Hussian’i çiçeklerle donatmakla kalmamış ünlü bir markanın “Beni kendine bağla” anlamına gelen ve 49 bin lira değeri olan çantası armağan ettiği bilinmektedir.

Mehmet Dinçerler Hadise'yi Çabuk Unuttu! Ünlü Şarkıcıya Gönlünü Kaptırdı! İşte Mehmet Dinçerler'in Yeni Sevgilisi! - İnternet Manşet

                       Kalbimi İstanbul’da Bıraktım

Rawan Bin Hussian, Mehmet Dinçerler’in yaptığı jestleri 6.9 milyon takipçisiyle paylaşmaktan eksik kalmadı. İstanbul’da sarmaş dolaş geçirdikleri 3 günden sonra Rawan Bin Hussian önceki gün ülkesine dönmek zorundaydı. Hussian Küba’ya gitmeden önce İstanbul’dan ayrılırken “kalbimi İstanbul’da bıraktım” notunu paylaşmayı ihmal etmedi.

Bu ilişkinin bir geleceği var mıdır bilinmez ancak Dinçerler Hadiseye seni çoktan unuttum mesajını vermekten eksik kalmıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler