Ana SayfaÜnlülerLüks sitede ölüm tehdidi

İlgili Postlar

Lüks sitede ölüm tehdidi

Lüks sitede ölüm tehdidi alan eski Türkiye güzeli Selin Demiralp. Ataşehir’deki lüks bir siteye taşınan Selin Demiralp’in hayatı komşuları yüzünden kabusa döndü. Yaşadıklarını anlatan Demiralp ölüm tehdidi aldığını söyledi. Demiralp “kapıma defalarca vurdu kapıyı açmaya çalıştı ve beni öldüreceğini söyledi. Ben kalp hastasıyım panik atağım başladı. Böyle bir sitede rahat edemeyeceksem, evimde rahat edemeyeceksem nereye gideceğim, nerede yaşayacağım?” açıklamasını yaptı.

2016 Türkiye Güzeli Selin Demiralp Ataşehir’deki lüks bir siteye 7 ay önce taşındı. Eski Türkiye Güzeli taşınmasının ardından komşularıyla anlaşmazlık yaşadığını söyledi. Alt komşusu tarafından güvenliğe şikayet edilecek kadar gürültü yaptığı iddiasıyla arandığını ancak o sırada kendisinin evde olmadığını belirtmişti.

Türkiye güzeline ölüm tehdidi! Lüks sitede kabusu yaşadı

                          Ölüm tehditleri aldığını söyledi

Show Haber’de yer alan habere göre alt komşusu dışında hiç kimse bir şikayette bulunmadı.  Dairede önceden oturan kiracılarında aynı durumdan muzdarip olduğunu iddiasında bulundu.

İddiaya gör edün akşam geç saatlerde kapısına dayanan alt komşusu genç kadına kabus yaşattı. Selin Demiralp evinde bir arkadaşıyla beraber otururken kapısının tekmelendiğini ve tehditler savurduğunu söyledi.

Alt komşusu tarafından korku dolu anları yaşamak zorunda kalan Demiralp “Tekme izleri duruyor seni burada yaşatmayacağım, sana huzur vermeyeceğim, çık dışarı, seni öldüreceğim dedi. Polislerin yanında saldırdı.” açıklamasını yaptı.

umalım ki bir kadın daha ölmeden sesini duyurabilelim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler