Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy Jigolo Oluyor!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Jigolo Oluyor!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy “Centilmen” adlı dizide bir jigoloyu canlandıracak.  Kısa süre önce “Terzi” dizisinin çekimlerini tamamlayan Çağatay Ulusoy,  yeni bir proje için vakit kaybetmeden “Centilmen” dizisinde rol almak için anlaştı.

 

çağatay ulusoy
çağatay ulusoy

Çağatay Ulusoy yeni dizisinde çok farklı bir rol ile karşımıza çıkacak. “Centilmez” dizisinde yer alacak Ulusoy, dizide bir jigoloyu canlandıracak.  Deniz Madanoğlu’nun yazdığı ve Onur Bilgetay’ın yöneteceği dizi, OGM Pictures’a ait. Dizi Netflix’te yayınlanacak.  Son zamanların başarılı oyuncularından birisi olan Çağatay Ulusoy bu sefer de “Centilmen” dizisi ile gönülleri kazanacak gibi duruyor.  Bununla birlikte dizinin cast çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

çağatay ulusoy
çağatay ulusoy

 

Çağatay Ulusoy Kimdir? 

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne tarafından Boşnak baba tarafından ise Bulgaristan göçmenidir.  İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi, Sulama Sistemleri sisteminden mezundur. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olan ünlü oyuncu aynı zamanda Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almıştır.   “Adını Feriha Koydum” dizisinde Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Bu dizi ile büyük bir popülerlik yakalamış kariyerinde emin adımlarla ilerlemiştir.

 

Çağatay Ulusoy Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler