Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci, İbrahim Çelikkol Hakkında Şoke Edici Sözler Söyledi!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci, İbrahim Çelikkol Hakkında Şoke Edici Sözler Söyledi!

Önceki gün “Bak Burası Çok Önemli” programa katılan Tuğba Ekinci, eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında herkesi çok edecek açıklamalarda bulundu.  Tuğba Ekinci, İbrahim Çelikkol ile ayrılık sebeplerini ilk kez “Bak Burası Çok Önemli” programında açıkladı. Ekinci öncelikle Birce Akalay’a değindi. Daha sonra İbrahim Çelikkol’a eşi Mihre Mutlu’dan boşandığı için çok kızgın hissettiğini söyledi.

tugbaekinci
tugbaekinci

Tuğba Ekinci Kimdir?

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın dostluğunu bilmeyen yoktur. 2017 yılında “Siyah Beyaz Aşk” dizisinde tanışan ve o zamandan beri dostluklarını sürdüren ikili magazin gündeminden düşmüyorlar.  Geçtiğimiz aylarda ikili Bodrum Cennet Koyu’nda beraber tatil yaparken görüntülenmişti.

mihre mutlu
mihre mutlu

İbrahim Çelikkol Kimdir?

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki yakınlık birçok kişi tarafından dikkat çektiği ve sürekli magazin gündeminde olduğu için Birce Akalay bu konu ile ilgili “İbrahim benim çok canım dostum arkadaşım. Eski eşi Mihre Mutlu da benim arkadaşım. Yani hani üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum bazen üzülüyorum. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. İnsanlar hani bir kadın bir erkek arkadaş olamazlar mı? Acaba bu niye bu kadar anormal bilmiyorum. Gülünecek bir şey tabii ki… Bir yandan da sinir bozucu artık gülüyorsun belli bir süre sonra” ifadesini kullanmıştı.

 

ibrahim çelikkol
ibrahim çelikkol

Birce Akalay Kimdir?

İbrahim Çelikkol Hakkında Konuştu!

Geçtiğimiz gün “Bak Burası Çok Önemli” programında 10 sene önce aşk yaşadığı İbrahim Çelikkol hakkında konuşan Tuğba Ekinci, çarpıcı açıklamalara yer verdi.  Son dönemde eski sevgilisi İbrahim Çelikkol’u hedef alan Ekinci, “Unutamadınız mı da sürekli İbrahim Bey’e gönderme yapıyorsunuz?” sorusuna, “İbrahim ile üç yıl dolu dolu bir aşk yaşadık, ama aşık olmadık. İbrahim iyi biri ama çok kopyacı. Kariyeri için annesini bile hiç acımadan harcar. Onun kariyerinde benim büyük payım var, ama o da yetenekliydi. Yetenekli olmasaydı ben bir şey yapamazdım” açıklamasında bulunarak magazin gündemini salladı.  Bununla birlikte cümlesine devam eden Ekinci, “İbrahim Yetenekli ama kopyacıdır, iyi taklit eder. Yoksa piyasada ondan daha yetenekliler var. Bu arada çok asosyaldir. Onunla gidip bir balık yiyemezsin. En fazla seni alıp dağ başına çıkarır ateş yakar. Öyle de bir kırodur”  diyerek herkesi şok etti!

 

birce akalay
birce akalay

“Bence Birce Onun Arkasını Topluyor”

İbrahim Çelikkol ile ayrılıklarının sebebini açıklayan Tuğba Ekinci aynı zamanda Çelikkol’un Birce Akalay ile dostluğuna da değinerek, “Çok kafamı attırdı, sürekli arkasını topluyordum. Birce Akalay ile dostlukları da şöyle; bence kız onun arkasını topluyor. İbrahim sever öyle arkasından birinin onu toplamasını, gidip o kişinin evinde sabahlamayı, Birce, şirin bir kız. Öyle bir kıza “mermiler seksin” diyor. Sonra da aşk dedikoduları çıkınca kızıyorlar. Ayrıca İbrahim’in karısından boşanmasına çok kızdım. 2 yaşındaki bebeği bıraktı” ifadelerine yer verdi.  Magazin gündemini sallayan ve çarpıcı açıklamalara yer veren Tuğba Ekinci’nin söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler