Ana SayfaDedikoduHande Yener Seren Serengil barışmasına Demet Akalın tepkisi

İlgili Postlar

Hande Yener Seren Serengil barışmasına Demet Akalın tepkisi

Magazin gündeminin çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Sayan, yakın zamanda mahkemelik olduğu Seren Serengil ve Hande Yener’in arasındaki buzları eritmesine yardımcı oldu. Seren Serengil’in Hande Yener’le barışmasına Demet Akalın’dan ilk tepki geldi…

Seda Sayan Kimdir?

Aralarındaki sürtüşmelerin ardı arkası kesilmeyen, tartışamalar birbirleriyle konuşmayan Seren Serengil ve Hande Yener küslüğü Seda Sayan aracılığı ile sona erdi. Arnavutköy’de bir mekanda Seda Sayan’ın öncü olduğu yemekte Serengil ve Yener ikilisi barıştı.

Seren Serengil Kimdir?

Geçtiğimiz aylarda yapılan bir araştırma sonucu Hande Yener, son dönemde radyolarda en çok şarkısı çalınan isim olmuş, bu haber sonrasında kendi televizyon programında listeye inanmadığını söyleyen Seren Serengil, bu konunun peşini bırakmayacağını söylemişti.

Hande Yener kimdir?

Seren Serengil’in bu açıklamalarından sonra rahat durmayan Hande Yener skandal bir paylaşım yaparak Seren Serengil’in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instagram hikayelerinde “Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor” notuyla paylaşmıştı. Bu skandal paylaşım sonrasında ikili mahkemelik olmuştu.

Hande Yener, Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını paylaştı!

Seren Serengil ile Hande Yener’in arasındaki buzları eriten ise Seda Sayan oldu. Seren Serengil buzların erimesiyle birlikte sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Bir tesadüf barışı getirdi. Bugün kızkıza, başbaşa bir yemek yiyelim dedik. Bir masada Hande, bir masada Seda abla ile rastlaşınca Seda abla ve Örfi bey, “Siz artık barışın” dediler, biz de barıştık. Darısı kalan küslerin başına”

Seren Serengil’in Hande Yener’le barışmasına Demet Akalın’dan ilk tepki

Demet Akalın’ın geçmişte çok yakın arkadaşı olan Seren Serengil’in bir diğer arasının bozuk olduğu isim Hande Yener’le barışmasına ne tepki vereceği merak konusu olmuştu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına yapılan ”Yokluğunu fırsat bilen kişiliğini ortaya koyuyor. Seren Serengil Hande Yener ile barışıp fotoğraf çekilmiş. Valla kim okuyup üflüyorsa seni numarasını ver abla, iyi beladan koruyor seni ” yorumu beğendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler