Ana SayfaDedikoduHande Yener, Seren Serengil'in üstsüz fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Hande Yener, Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını paylaştı!

Şarkıcı Hande Yener ile Seren Serengil arasında sosyal medya hesapları üzerinden sert bir tartışma yaşandı.

İkili birbirlerine hayli sert ithamlarla yüklendi. Tartışmanın fitilini Seren Serengil’in sunduğu magazin programında, Telifmetre araştırmasında Hande Yener’in ilk sırada çıkmasına inanmaması ve ‘bunu araştıracağım’ demesi yaktı.

İki ünlü isim de birbirlerine hayli sert ithamlarla yüklendi. Telifmetre araştırmasında radyolarda şarkıları en çok çalınan isim olarak Yener’in çıkmasına sunduğu magazin programında şüpheyle yaklaşan Seren Serengil’e Yener’den skandal bir paylaşımla ‘cevap’ geldi.

Şarkıcı Yener, Seren Serengil’in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Yener, gelen tepkiler sonrası fotoğrafı hesabından kaldırdı.

İLK VURUŞ HANDE YENER

Yener, sosyal medya hesabından Seren Serengil’in üstsüz bir fotoğrafını paylaştı ve üzerine de “Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor” notunu ekledi.

Yener bu davranışından sonra Twitter’da Trend Topic oldu.

Fotoğrafı ben silmedim

Bu paylaşım bir süre sonra sonra sayfadan kaldırıldı ve Hande Yener bu kez şu notu paylaştı: Ben silmedim Instagram müstehcen bulmuş…

SEREN SERENGİL’DEN HANDE YENER’E CEVAP

Hande Yener’in skandal paylaşımından sonra Seren Serengil Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:” Berna beni evden çıkarmadığı için çıkamadım arkadaşlar. Siz canınızı sıkmayın gerçekten. Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil.Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda mandalla güneşlenirken, uzaktan çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi.”

ATIŞMA DEVAM EDİYOR

Serengil bu açıklamanın ardından da, Yener’in bir klibiden bir fotoğraf paylaşarak, “Bu kafalar hangi kafalar Hande” notunu ekledi.

SEREN SERENGİL’DEN TEŞEKKÜR

Yaşanan polemiklerin ardından kendisine destek olan hemcinslerine teşekkür eden Seren Serengil yine sosyal medya hesabından uzun bir metin paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler