Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı yine eski sevgilisine döndü!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı yine eski sevgilisine döndü!

Bir süredir aşk yaşadığı Aslıhan Karalar ile geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde ayrılan Hakan Sabancı, yine eski sevgilisine geri döndü. Sabancı, her zaman olduğu gibi ayrılık sonrası soluğu eski sevgilisi Lara Surol’un yanında aldı. İşte detaylar…

Aslıhan Karalar ve Hakan Sabancı Ayrıldı

Aslıhan Karalar’dan ayrılan Hakan Sabancı, eski sevgilisi Lara Surol’a geri döndü

Arzu – Ömer Sabancı çiftinin oğlu Hakan Sabancı, aşk hayatı ile magazin dünyasının yakından takip ettiği ünlü isimlerden biri. Hakan Sabancı, ünlü ya da ünsüz birbirinden güzel aşkları ile sık sık gündeme geliyor. Aşkları çok da uzun sürmeyen Sabancı, en son, Aslıhan Karalar ile birlikteliğini sonlandırmıştı. Hemen ardından her zaman olduğu gibi eski sevgilisi Lara Surol’a geri döndü. Hakan Sabancı’nın hızına yetişilemeyen aşk hayatının heyecanı, onu eski sevgilisi Lara Surol’a sürükledi. Hakan Sabancı, Lara Surol ile birlikte Ramazan ayının ilk günü iftara 29’a gitti.

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı – Aslıhan Karalar aşkı bitti! Ayrılığın nedeni ne?

Sabancıların çapkın ismi Hakan Sabancı, geçtiğimiz Nisan ayında 2017 Best Model of World birincisi olan Aslıhan Karalar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sabancı tam aşkı buldu derken, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı alındı. Ünlü çiftin ayrılığının ardında yatan neden merak edilirken, konu hakkında duyumlar ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre; Hakan Sabancı ve Aslıhan Karalar çiftinin arasını açan Cannes oldu. Hakan Sabancı’nın Cannes’da birçok yabancı uyruklu güzelle birlikte pozlar vermesi, Aslıhan Karalar’ın ilişkisini noktalama kararı almasına neden oldu. Aslıhan Karalar, ayrılık kararını Hana Sabancı’ya telefon ile bildirdikten hemen sonra, Hakan Sabancı da karşı atağa geçerek Aslıhan Karalar’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Nisan ayından beri süren aşk, sona erdi.

Aslıhan Karalar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler